Baba- oğul atladı, otomobil 500 metrelik uçuruma yuvarlandı

ORDU'nun Gürgentepe İlçesi'nde 26 yaşındaki Nihat Durgun yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak fındık bahçesinden 500 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 18:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Baba- oğul atladı, otomobil 500 metrelik uçuruma yuvarlandı

Taklalar atan, ağaçlara çarparak hızı kesilerek duran otomobilden uçuruma düşmeden atlayan baba Nihat Durgun ile dışarı fırlayan 4 yaşındaki oğlu Nihat Efe hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Gürgentepe İlçesi'ne bağlı Muratcık Mahallesi'nde Nihat Durgun, 52 RD 242 plakalı otomobiliyle ilaç atmak için fındık bahçesine gitti. Bahçe yolunun dar ve engebeli olması nedeniyle direksiyon kontrolünü yitiren Nihat Durgun yönetimindeki otomobil, tali yoldan çıkarak fındık bahçesine daldı. Fındık ağaçlarına çarparak bahçenin içinde hareket eden otomobilini durduramayan Durgun kapıyı açarak atlayıp kurtuldu. Bir süre hareket ettikten sonra ağaca çarpan otomobilin içindeki oğlu Nihat Efe Durgun da dışarıya savruldu.

Baba oğul kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken otomobil 500 metrelik uçurumun altındaki bahçe yoluna düştü. Hurdaya dönen otomobilden kazayı ucuz atlatan Nihat Durgun ve oğlu Nihat Efe Durgun Ordu Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi olduktan sonra taburcu edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber