Urlalı fotoğrafçılar çevre gezilerini sürdürüyor

Geçtiğimiz yıl kurulan Urla Fotoğraf Grubu (UFG), düzenlediği gezilerle hem yeni yerler keşfetmeye, hem de bu yerleri çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirmeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2013 08:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Urlalı fotoğrafçılar çevre gezilerini sürdürüyor

Urla'da fotoğraf sanatına gönül vermiş kişilerin bir araya gelerek oluşturduğu UFG, çevre gezilerini sürdürüyor. Urla'nın farklı bölgelerinin güzelliklerini fotoğraf karelerine taşıyan grup üyeleri, düzenledikleri çevre gezileri ile hem farklı bölgeleri görme, hem de bu güzellikleri fotoğraflama imkanı buluyor. Grup üyeleri Karaburun, Özbek ve Afrodisias'ın ardından son olarak Olympos'a gitti. 30 kişinin katıldığı Olympos gezisinde üyeler ilk gün Olympos'un doğal ve tarihi güzellikleri fotoğraflarken, dünyaca ünlü Çıralı Plajı ve hiç sönmeyen ateşiyle bilinen Yanartaş'ı da görme fırsatı yakaladılar. Geceyi bungalovlardan oluşan pansiyonda geçiren üyeler, dönüş yolunda Kaş, Finike ve Saklıkent'e de uğrayarak, bu bölgelerin de tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğrafladılar.

Hem yeni yerler görmeleri, hem de aralarındaki birlik ve dayanışmanın artmasını sağlayan gezilerinden çok memnun olan Urla Fotoğraf Grubu üyelerinin, bundan sonraki rotası Bergama Kozak Yaylası veya Ödemiş Bozdağ olacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber