Tarlaya yıldırım düştü: 1 işçi ağır yaralandı

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde, mevsimlik işçi 21 yaşındaki Zübeyde Akkaya, çalıştığı tarlada yakınına yıldırım düşmesi sonucu ağır şekilde yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Haziran 2013 23:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tarlaya yıldırım düştü: 1 işçi ağır yaralandı

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde, mevsimlik işçi 21 yaşındaki Zübeyde Akkaya, çalıştığı tarlada yakınına yıldırım düşmesi sonucu ağır şekilde yaralandı. Akkaya, Ezine'de yapılan ilk müdahalenin ardından götürüldüğü Çanakkale Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.

Ezine'ye bağlı Güllüce Köyü'ndeki bir domates tarlasına bugün 14.00 sıralarında başlayan sağanak yağmurla birlikte yıldırım düştü. Bu sırada tarlada çapa yapan Zübeyde Akkaya, yaralandı. İşçileri taşıyan servis aracıyla Ezine Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akkaya, yüz ve kulağındaki yanıklara ilk müdahalenin yapılmasının ardından durumunun ağır olması nedeniyle Çanakkale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Akkaya'nın bir süre önce çalışmak için Şanlıurfa'dan bir grup mevsimlik işçi ile Ezine'ye geldiği ve Çarıksız Köyü yakınlarında kurdukları çadırlarda kaldığı öğrenildi. Yıldırım düştüğü sırada, Akkaya'nın tarlada birlikte çalıştığı diğer arkadaşlarının yağmurun başlamasıyla birlikte yakındaki bir ağacın altına saklanmaya gitmelerinin olası bir faciayı önlediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber