Cinayetin faili yeğen çıktı

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Taşburun Köyü'nde ormanlık alanda bir çukur içerisinde gömülü halde bulunan 44 yaşındaki Mehmet Karakullukçu'yu öldürdüğü öne sürülen öz yeğeni H.K. ve ona yardım eden arkadaşı İ.K. gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2013 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayetin faili yeğen çıktı

Pazartesi akşamı namaza gideceğini belirterek, Akyazı İlçesi Taşburun Köyü'ndeki evinden ayrıldıktan sonra akibetinden haber alınamayan Mehmet Karakullukçu'nun yakınlarının jandarmaya başvurmasından sonra yapılan aramada, ormanlık alanda bir çukur içerisinde cesedi bulundu. Karakullukçu'nun evinden ayrılırken kullandığı motosiklet ise yakılmış olarak bulundu.

GÖMÜLDÜĞÜ MEZAR KAN VARDI

Yaklaşık 1.5 metre derinlikte üzeri taş, toprak ve çalılarla kapatılan çukurda cesedi bulunan Mehmet Karakullukçu'nun yol kenarında av tüfeğiyle ateş edilerek dom dom kurşunuyla vurulduktan sonra ormanlık alana taşınarak açılan çukura gömüldüğü belirlendi. Ceset ayrıntılı inceleme için için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarmadaki ifadesinde suçlamaları kabul ettiği belirlenen H.K., amcasını 'Namus meselesi' nedeniyle tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra ortadan kaldırmak için arkadaşı İ.K.'nin yardımıyla ormanlık alanda çukur açtıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber