Eskişehir Emniyeti'nde rütbe terfi heyecanı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 49 yönetici polisin rütbe terfi töreni gerçekleşti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2013 22:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir Emniyeti'nde rütbe terfi heyecanı

Polis Evi'nde gerçekleşen terfi töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından törenin açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Bayram, 49 personelin terfi ederek bir üst kademe yöneticiliğe ulaştığını ifade etti. Bayram, “10 arkadaşımız Emniyet Müdür Yardımcısı, 10 arkadaşımız iki yıldızlı Şube Müdürü, 14 arkadaşımız Şube Müdürü, 9 arkadaşımız Emniyet Amiri, 6 arkadaşımız ise Komiser rütbesini almış olacaklardır. Yapılan genel atama ile 17 arkadaşımız aramızdan ayrılacak olup, bunun yanı sıra şark görevini bitiren 14 arkadaşımız da aramıza katılmış olacaktır. Mesleğimizde yöneticilik zor ve meşakkatli bir görevdir. Bu görevi yerine getirirken ailemizden, özel hayatımızdan pek çok fedakarlıklar yapmaktayız. Ancak yaptığımız hizmet yerini bulduğunda da bir o kadar ulvi duygular yüreğimizi kaplamaktadır” dedi.

Emniyet teşkilatının kendisini sürekli yenilediğine değinen Bayram, “Emniyet teşkilatımız bir yandan hukuki düzenlemelere süratle uyum sağlarken, diğer yandan da çağın gerektirdiği teknolojiye, bilimsel çalışmalara paralel olarak sürekli yenilemektedir. Bizlere örnek olan çok kıymetli müdürümüz Naci ağabeyimizi rahmet ve minnetle anmadan geçemeyeceğim. Terfi eden arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ardından konuşma yapan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise Emniyet teşkilatının kendini hızla değişen şartlara adapte etme kabiliyeti noktasında oldukça mesafe kat ettiğini belirterek, “Toplumun nabzını tutmak ve onu sürekli izlemek, arkadan değil önden gitmek lazım. Bu konuda kendimizi sürekli gelişmeye ve yenilemeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum fedakarlık isteyen bir görev yapıyorsunuz arkadaşlar farkındayız. Ben Eskişehir'de birlikte görev yapacağımız sürede asgari problem olarak, huzurumuz bozulmadan güzel bir görev süresi ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından terfi alan 49 personele terfi rütbeleri takıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber