Çok amaçlı salon açılış için gün sayıyor

Kütahya'nın Simav ilçesinde, belediyenin şifalı suları ile Eynal Kaplıcaları'na kazandırdığı bin 500 kişilik Çok Amaçlı Salon açılış için gün sayıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2013 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çok amaçlı salon açılış için gün sayıyor

Belediye Başkanı Kasım Karahan, 1 milyon lira harcanarak yaptırılan salonun ilçede büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi.

Ramazan bayramının hemen ardından hizmete açmaya hazırlandıkları salonda çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Başkan Karahan, salonun hizmete girmesiyle birlikte Simav'ın termal turizmin yanı sıra kongre turizmi için de cazibe merkezi haline dönüşeceğine inandıklarını söyledi.

Mevcut salonu gezen hemşerilerinin böylesine muhteşem ve güzel bir eseri Simav'a kazandırdığı için kendilerine teşekkür ettiklerini dile getiren Başkan Karahan, terasıyla birlikte kaplıcaya da önemli bir görsellik kazandıran tesisin ısıtma ve soğutma sistemlerinin tam otomatik olarak Türkiye'de bir ilk oluşturan jeotermal enerji ile sağlandığını bildirdi.

Tesisin ilçeye kazandırılmasında maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade eden Başkan Karahan, "Tesisimiz hizmete girmesiyle hemşerilerim artık kalabalık düğünlerde davetli sıkıntısı çekmeyecek. Ayrıca kongre, konferans, seminer ve konser gibi önemli organizasyonları rahatça yapabileceğiz. İlçede önemli bir eksikliği gideren tesisimizin Simav'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber