Sevgi Kumbarası'na büyük destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Işıklar Caddesi'nde hayata geçirdiği 'Sevgi Kumbarası' Antalyalı yardım severlerden büyük destek gördü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2013 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sevgi Kumbarası'na büyük destek

İhtiyaç sahibi çocuklara verilmek üzere oyuncak, kitap gibi malzemelerin toplandığı 'Sevgi Kumbarası' vatandaşların beğenisini topladı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Işıklar Caddesi'ndeki ATM cihazlarının yanına kurulan Kumbara, kısa sürede defalarca doldu taştı.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince kumbaradan alınan malzemeler önce yardım merkezinde toplanıyor. Oyuncak ve kitaplar, ekipler tarafından ayrıştırılarak temizleniyor. Daha sonra tamiratı gereken malzemeler onarıldıktan sonra yaş guruplarına göre ayrılarak, sivil toplum kuruluşları, okullar ve ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere değerlendiriliyor. Birçok çocuğun yüzünde tebessüm oluşturacak bir proje olan Sevgi Kumbarası'nın sayılarının artacağını belirtilirken, Sevgi Kumbarası ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın 249 54 30 numaralı telefonundan bilgi alabilecekleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber