Siirt'te ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve kırtasiye yardımı

İstanbul'da faaliyet gösteren Siirt Eğitim ve Kültür Vakfı, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Siirt'teki yetim çocuklar bu kış üşümesin” yardım kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2013 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Siirt'te ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve kırtasiye yardımı

İstanbul'da faaliyet gösteren Siirt Eğitim ve Kültür Vakfı, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Siirt'teki yetim çocuklar bu kış üşümesin” yardım kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan giyim dağıtım törenine; Vali Ahmet Aydın, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Vakıf Başkanı Zeki Akyüzlü, Siirt Eğitim ve Kültür Vakfı yönetim kurulu üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Program, Ulu Camii imam hatibi Ramazan Toprak tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Akyüzlü, il ve ilçelerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile birlikte önceden tespit ettikleri yetim ve yoksul çocuklarına topladıkları yardımları dağıttıklarını söyledi. Akyüzlü, 100 ihtiyaç sahibi aileyi, maddi durumları iyi aile ile buluşturarak, kardeş aile projesi başlattıklarını sözlerine ekledi.

Siirt Eğitim ve Kültür Vakfı yetkililerine bu anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür eden Vali Aydın ise, ihtiyaç sahibi vatandaşlara devletin sıcak yüzünü, hoşgörüsünü ve sevgisini hissettirmek amacıyla, sosyal devlet olma gereği her türlü yardımların yapıldığını belirtti.

Program, muhtaç ailelere giyim paketlerinin dağıtılmasıyla son buldu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber