10 bin balonla mesaj

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yürütülen Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) etkinlikleri kapsamında öğrenciler 10 bin balonu gökyüzüne bıraktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2013 22:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
10 bin balonla mesaj

SEDEP yeni dönemin ilk değeri olan "Adalet" konusu ile başladı. Adalet değeri ilçedeki okullarda öğrencilere anlatılırken düzenlenen farklı etkinlikle kamuoyunun desteği bekleniyor. Proje kapsamında Kültürpark'da gerçekleştirilen, "Kimseden Adalet dilenme çünkü herkes senden bekliyor" isimli etkinlikle 10 bin balon adalet için gökyüzüne bırakıldı.

Projede geçen yıl elde edilen tecrübelerle bu yıl daha farklı etkinlikler yapılacağını söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu ayın konusu adalet. Adalet konusunda çocuklarımıza, öğretmenlere ve velilere ait kitapların dağıtımı yapıldı. Bu yıl Selçuklu Değerler Eğitimi'nin internet sitesi, facebook sayfası daha aktif olarak kullanılıyor. Ayrıca bugün düzenlediğimiz etkinlikler gibi etkinliklerle de kamuoyunun dikkatini çekmeyi planlıyoruz. 8 ay boyunca 23 etkinlik düzenlenecek" dedi.

Başkan Altay, kamuoyu desteği beklediklerini dile getirerek, " Bunun başlangıcını bugün burada Kültürpark'da öğrencilerimizle birlikte yapıyoruz. Üzerinde 'adalet' temasıyla ilgili sözlerin bulunduğu 10 bin balonu hep birlikte havaya bırakacağız. Böylece bu konuda kamuoyunun desteğini talep ediyoruz. Sadece öğrenci, öğretmen ve velilerin bu konuda dikkatini çekmek yetmez. Toplum olarak bu konuda hassasiyetin oluşması gerekiyor. Bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber