MÜSİAD Yönetimi'nden fındık'a destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi, AK Parti'den Osmancık Belediye başkan aday adayı olan işadamı Salih Fındık'a destek verdiğini açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2013 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MÜSİAD Yönetimi'nden fındık'a destek

MÜSİAD tarafından Osmancık ilçesinde istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, yönetim kurulu üyeleri, belediye aday adayı Salih Fındık ve dernek üyeleri katıldı.

MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Rumi Bekiroğlu, her dernek üyesinin MÜSİAD ailesinin bir ferdi olduğunu belirterek, "derneğimiz üyesi işadamı Salih Osman Fındık yerel seçimlerde Ak Parti'den Osmancık Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Fındık, MÜSİAD ailesinin bir ferdi olması nedeniyle de biz de kendisine manevi yönden destek olmak için buradayız. Gönlümüz kendisiyle birlikte, inşallah muaffak olur diyoruz. MÜSİAD ailesi olarak da kardeşimize destek veriyoruz. Biz bir aileyiz. Bir aile olarak ta böyle güzel çalışmalara, güzel hizmetlere imza atmak isteyen kardeşlerimizin her zaman yanında olacağımızı da daha önceki toplantılarımızda deklare etmiştik" dedi.

Bekiroğlu, bir diğer amaçlarının ise dernek olarak birlik ve beraberlik içerisinde Çorum merkez ve ilçelerinin ekonomi ve sosyal kültürel hayatlarına katkıda bulunmak, bu hedefte çalışmak olduğunu belirtti.

Bekiroğlu, konuşmasının sonunda belediye başkan aday adayı Fındık'ı kutlayarak siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

İşadamı Salih Fındık ise, kendisini yalnız bırakmayan MÜSİAD yönetimine teşekkür ederek, dernek üyelerinin ilçeyle gelerek destek olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Yerel yönetimlerin ancak yerel kaynakların bir şekilde harekete geçirilmesiyle başarı elde edilebileceğini dile getiren Fındık, "Yüce Allah öncelikle adaylığı, sonra başkanlığı nasip ederse sizlerle beraber Osmancık'ın tüm kaynaklarıyla ilgili yapacağınız yeni yatırımlarla, yapacağınız her türlü projelere sizlere daima destek olacağımı ve sizlerden de bu desteği beklediğimi belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber