Erzincanlı Badmintoncular'dan büyük başarı

Manisa’da 16-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenen, Balkan Gençler Badminton Şampiyonası’nda Erzincanlı Milli Sporcularında yer aldığı Türkiye Milli Takımı namaglûp olarak grubundaki ülkeleri yenerek, Balkan Şampiyonu oldular.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2013 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erzincanlı Badmintoncular'dan büyük başarı

Manisa'da 16-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenen, Balkan Gençler Badminton Şampiyonası'nda Erzincanlı Milli Sporcularında yer aldığı Türkiye Milli Takımı namaglüp olarak grubundaki ülkeleri yenerek, Balkan Şampiyonu oldular.

Sırasıyla Yunanistan'ı 5-0 Romanya'yı 5-0 Makedonya'yı 5-0 finalde Bulgaristan'ı 4-1 yenen milliler Türkiye'yi mutlu sona ulaştırdılar. Milli Takım Antrenörü olarak Murat Sönmez şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada, milli takım olarak şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek; "Müsabakalarda sporcularımız ezici bir üstünlük sağladılar. Takımda iki tane Erzincanlı sporcu bulunuyordu. Sporcularımız M. Ali Kurt ve Furkan Demir şampiyonayı yenilgisiz bitirdiler. Takım yarışmalarını Erzincan olarak her yas gurubunda milli takıma sporcu vermemiz ve bu sporcularımızın özellikle uluslar arsı müsabakalarda ülkemize madalyalar kazandırması bizi mutlu ediyor. Son iki ay içinde Erzincanlı sporcular Uluslararası turnuvalarda tam 42 madalya kazandırdılar. Bu başarı Erzincan'ımızın başarısıdır ve bu başarı devam edecektir. Bu bizlere desteklerini esirgemeyen ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber