Lösemi hastası minik Rabia'ya yardım eli

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde lösemi hastası olan 4 yaşındaki Rabia Berberkaya'ya Manisa Lösemili Çocukları Koruma ve Kalkındırma Derneği Alaplı Şubesi sahip çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lösemi hastası minik Rabia'ya yardım eli

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Toyfanlı Köyünde iki yıl önce yakalandığı lösemi hastalığı ile mücadele eden 4 yaşındaki Rabia Berberkaya'ya Manisa Lösemili Çocukları Koruma ve Kalkındırma Derneği Alaplı Şubesi yardım elini uzattı.

Manisa Lösemili Çocukları Koruma ve Kalkındırma Derneği Alaplı Şube Başkanı Nurettin Akyol, 2 yıldır lösemi hastası olan 4 yaşındaki Rabia Berberkaya'ya dernek olarak maddi ve manevi yardımda bulunduklarını söyledi.

Yardımların tedavisinin sonuçlanıncaya kadar devam edeceğini belirten Akyol, "Dernek olarak lösemi hastalarına yardımcı olmak, sorunlarını çözmek amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda bölgemizde bulunan lösemi hastalarını tespit edip onlara çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Minik Rabia'mız da 2 yıldır bu hastalıkla mücadele veriyor. Bizde kendisine tedavisinin tamamlanıncaya kadar maddi ve manevi yardımda bulunacağız. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızdan ve iş adamlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

4 yaşındaki Rabia Berberkaya'nın annesi Altun Berberkaya da kendilerine destek veren Manisa Lösemili Çocukları Koruma ve Kalkındırma Derneği Alaplı Şube Başkanı Nurettin Akyol ve dernek çalışanlarına

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber