Başkan Alıcık, öğretmeniyle eskileri konuştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bir etkinlikte karşılaştığı ilkokul öğretmeninin elini öperek eski günleri yad etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 23:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Alıcık, öğretmeniyle eskileri konuştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bir etkinlikte karşılaştığı ilkokul öğretmeninin elini öperek eski günleri yad etti.

Etkinlikler kapsamında Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenler korosunun öğretmenler gününe özel konserine de katılan Başkan Alıcık, düzenlenen programa iştirak eden Cumhuriyet İlköğretim Okulu emekli öğretmeni Ayten Ay'ın elini öperek öğretmenler gününü kutladı ve bir süre sohbet etti. Emekli öğretmen Ayten Ay, bugüne dek yaptığı başarılı çalışmalarla kendisini yakından takip ettiği Haluk Alıcık'ın öğretmeni olmaktan çok gurur duyduğunu ifade etti. Öğrencilik yıllarında da hep çalışkanlığı ve azmi ile ön plana çıktığını belirten Ay; "Bana böyle bir gururu yaşattığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Nazilli sevdasıyla Nazilli'ye karşılıksız hizmet veren ve bu sayede tüm Nazilli halkının gönlünü fetih etmeyi başarmış birinin öğretmeni olmaktan çok mutlu ve onurluyum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber