Fatih projesi eğitmen görevlendirmesi yapılacak

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 13/12/2013 tarih ve 3828672 sayılı yazıları ile Fatih projesi eğitmen görevlendirmesi yapılacağını açıkladı.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 17 Aralık 2013 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih Projesi eğitmeni olarak görevlendirilmesi teklif edilecek öğretmenlerle ilgili il milli eğitim müdürlükleri tarafından aşağıdaki hususlar dikkate alınacaktır:

1. Bakanlık Onayı ile görevlendirilen öğretmenler istemeleri halinde öncelikle teklif edilecektir.

2.İhtiyaç halinde Ek-1 eğitmen listesinde isimleri bulunan öğretmeni verdiği eğitim sayısı dikkate alınarak görevlendirme teklifi yapılabilecektir. "FATİH Projesi-Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu" eğitimi vermeyen öğretmenler teklif edilmeyecektir.

3.İl milli eğitim müdürlükleri tarafından teklifler Ek-2'de belirtilen Uzaktan Eğitim Merkezlerine (UZEM) yapılacaktır. Her bir UZEM için en fazla 3 (üç) kişi teklif edilecektir. UZEM,lerin kontenjanı dışında kalan eğitmenlerin görevlendirme teklifleri ili/ilçe milli eğitim müdürlüklerine yapılacaktır.

4.İl milli eğitim müdürlükleri tarafından teklifler öğretmenlerin kadrolarının bulunduğu okul/kurumlar dikkate a1ınarak yolluk/yevmiye ödemesi gerektirmeyecek şekilde yapılacaktır.

5.Teklif edilen öğretmenler arasından l(bir) kişi "BT İl Koordinatörü" olarak belirlenerek teklif edilecektir.

6.Uzerinde yöneticilik görevi bulunanların teklifleri yapılmayacaktır.

7.Yukanda belirtilen şartlar doğrultusunda teklifler Ek-3 formda belirtilen alanlar eksiksiz doldurularak yapılacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber