Yangında hasar gören okul tadilata alındı

- Sivas Merkez Seyrantepe İMKB Ortaokulu il özel idaresi tarafından tamirata alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2013 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yangında hasar gören okul tadilata alındı

2013 yılı yatırım programı kapsamında bakım onarımı yapılırken, Seyrantepe İMKB Ortaokulu'nun çatısında yangın çıkmış ve okulda hasar meydana gelmişti. İl Özel İdaresi Yatırım İnşaat Şube Müdürlüğü t tarafından okulun tadilata alınması için çalışma başlatılırken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan da okuldaki çalışmaları yerinde inceledi.

Yatırım İnşaat Şube Müdürü Göksel Yerlikaya ile birlikte okulda incelemelerde bulunan Ayhan, yüklenici firma yetkilisinden tadilatla ilgili bilgi aldı. Ayhan, İl Özel İdaresi'nin her yıl okulların bakım ve onarımlarını yaparak, eğitimin fiziki alt yapısının güçlendirmesine katkı sağladığını söyledi.

2013 yılında merkez ve ilçelerde çok sayıda okulun bakım ve onarımlarının yapıldığını vurgulayan Ayhan, "Seyrantepe İMKB Ortaokulu da eğitim yatırımları kapsamında bakıma alınmıştı. Okulda onarım sırasında çatıda talihsiz bir yangın meydana gelmiş ve birtakım hasarlar oluşmuştu. İlgili firmamız da yeniden okulun tadilata alınması için çalışmalarına başladı. Şu anda tadilat çalışmalarımızda sona yaklaşıldı. Soğuk havaya rağmen büyük özveri gösteren hem personelimize hem de ilgili firma yetkililerine teşekkür ediyorum." dedi.

Ayhan, okulun ikinci eğitim-öğretim döneminde hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber