'TOKİ konutları, modernleşmenin gereğidir'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2006 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Nevzat Pakdil, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının, modernleşmenin gereği olduğunu söyledi.

Pakdil, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Hanefi Mahçiçek, Belediye Başkanı İrfan Gedikbaşı, Kaymakam Yusuf Gökhan Yolcu, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman ve partililerle birlikte, TOKİ'nin Afşin'deki konutlarında incelemelerde bulundu.

Şantiye yetkililerinden bilgi alan Pakdil, 272 konutun yanı sıra 24 derslikli ilköğretim okulu, alışveriş merkezi ve camiden oluşan projenin Aralık ayında teslim edilecek olmasının Afşin halkı adına sevindirici olduğunu söyledi.

TOKİ'nin Afşin'de satış sıkıntısı yaşamayacağına inandığını belirten Pakdil, ikinci etap için de çalışmaların devam ettiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak adliye binası ile ilgili çalışmaları da yerinde inceleyen Pakdil, Afşin Belediyesinin yaptırdığı otogar inşaatını gezdi.

Afşin'in, modern bir adliye binasına kavuşacağını ifade eden Pakdil, TOKİ konutları, adliye binası, otogar, kapalı spor kompleksi ve önümüzdeki günlerde proje ihalesi yapılacak Ağdere Su Projesi'nin, Afşin'in çehresini değiştireceğini kaydetti.

Pakdil, ?TOKİ konutları modernleşmenin gereğidir. 2006 yılında Afşin şantiye gibi olacak? dedi. Pakdil, göreve yeni başlayan Afşin Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu'yu da makamında ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber