Alaplı'da muhtardan örnek hizmet atağı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde köylerde devlet, millet ve vatandaş işbirliği projeler ve çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2014 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alaplı'da muhtardan örnek hizmet atağı

Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, geçmiş yıllarda başladıkları hizmet atağına 2014 yılında da devam edileceğini söyledi.

Devlet, millet ve köylü işbirliği ile birçok yatırımı tamamladıklarını söyleyen Mandacı, "Köy camimizi tamamladık ve çevre düzenlemeleri bitirdik, cami çevre düzenlemeleri yapılırken birde yol yapacak kadar bir alan ortaya çıktı ve bu yolu da köyümüze kazandırdık. Köyümüzün yolları asfaltlandı, köy içi yolların yağmur kanallarını tamamladık, sağlık evini tamamladık ve haftanın 5 günü ebe hemşiremiz köyümüze hizmet veriyor. Ayrıca köyümüzde birde anaokulu açtık. Köyümüzün okul öncesi çocuklarına hizmet veriyor. Köy camisinin altına Kuran kursu açarak iki imam hocamızla köyümüzün 50 öğrencisine Kuran öğretiyorlar. Köyümüzdeki alt yapı ve hizmet çalışmalarının birinci etabını tamamladık. Bundan sonra ikinci etap dediğimiz köy içi duvar örme ve parke taşı döşeme işlerimizi tamamlıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında çocuklarımız için birde oyun parkı yapmayı düşünüyoruz. Bu çalışmaların tümünde Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ın destekleri vardır. Kaymakamımız her türlü eksiğimizin temin edilmesi noktasında bizlere kolaylık sağladı, çalışmalarımızı yerinde inceledi. Tekrar köyümün sakinleri adına Çamlıbel Köyü Muhtarı olarak kaymakamımız Yıldıray Malğaç'a köyümüzün yatırımlarına maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür eder, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber