Dışarıdan doçentlik sınavını kazandı

Üniversite camiası içinde olmadan özel sektörde çalışırken dışarıdan doçentlik imtihanını kazandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2014 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dışarıdan doçentlik sınavını kazandı

Samsun'da Özel Clinik A Tıp Merkezi'nde çalışan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Meltem Baydar, üniversite camiası içinde olmadan dışarıdan doçentlik imtihanını kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

7 yıl İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nde görev yaptıktan sonra 2.5 yıldır Samsun'da Özel Clinic A Tıp Merkezi'nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapan Dr. Meltem Baydar, üniversite hastanelerinde görev yapan birçok doktorun bile kazanamadığı doçentlik sınavını özel sektörde çalışıp dışarıdan 27 Ocak 2014'te düzenlenen doçentlik sınavına girerek kazandı. Mesleğini doçent doktor unvanı ile taçlandıran Meltem Baydar'ın bu başarısı görev yaptığı Özel Clinik A Tıp Merkezi çalışanlarını da gururlandırdı.

Clinik A. Tıp Merkezi Genel Müdürü Dr. Ersin Yılmaz, sadece Meltem hanımın doçentlik unvanını almadığını, Meltem hanım ile birlikte merkezlerinin de bu unvana kavuştuğunu söyledi. Meltem Baydar'ı tebrik eden Dr. Ersin Yılmaz, "Meltem hanım üstün başarı ve gayretleriyle bu güne kadar fizik tedavi alanında yaptığı bilimsel çalışmalar ve yayınlarıyla, son derece bilgisi ve tecrübesiyle beraber dışarıdan kazanılması zor olan doçentlik sınavını başarı ile kazanmıştır. Bu kurumda birlikte çalışmaktan mutluluk duyduk. Bilimin getirdiği güzel ışıkla hastalarına daha iyi hizmet vermesini arzu ediyoruz" dedi.

Dr. Meltem Baydar ise, "Uzman doktor olduğum yaklaşık 9 yıllık sürecin sonunu dışarıdan tamamlamış olmak benim için çok daha iyi bir başarı. 7 yıllık İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nde çalıştıktan sonra yaklaşık 2.5 yıldır da Clinik A Tıp Merkezi'nde çalışmaktan dolayı mutluyum. Bu süreçte de gerek çalışma arkadaşlarım ve Ersin beyin desteğiyle bu işi de başarıyla bitirmiş olmak çok büyük bir mutluluk. Kliniğimize ve Samsun halkına bu süreçte İnşallah daha faydalı olacağız. Kliniğimiz ile birlikte yeni hizmetler vermekten onur duyacağım" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber