Bakanlık: Sağlık hizmetlerinde aksama yaşanmadı

-"Gün sonu itibari ile Bakanlığımıza bağlı devlet hastanelerinde münferit birkaç vaka dışında, başvuran tüm hastalarımızın muayene ve tetkikleri eksiksiz yapılmış, sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmamıştır"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2014 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakanlık: Sağlık hizmetlerinde aksama yaşanmadı

Sağlık Bakanlığı, devlet hastanelerinde münferit birkaç vaka dışında, başvuran tüm hastaların muayene ve tetkiklerinin eksiksiz yapıldığını, sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmadığını bildirdi.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, bazı meslek örgütlerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nda "Hastalanmayın, Acil Vakalar Dışında Hasta Bakılmayacak" yönündeki beyanlarının gerçeği yansıtmadığı, fedakar sağlık çalışanlarının her zaman olduğu gibi bugün de görevlerinin başında olduğuna dair açıklama yapıldığı anımsatıldı.

Açıklamada, "Gün sonu itibari ile Bakanlığımıza bağlı devlet hastanelerinde münferit bir kaç vaka dışında, başvuran tüm hastalarımızın muayene ve tetkikleri eksiksiz yapılmış, sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmamıştır. Sağlık çalışanlarımızın, halkımızın sağlık hizmetlerine erişim hakkına gösterdikleri saygı örnek teşkil edecek niteliktedir" ifadesine yer verildi.

Bakanlık açıklamasında ayrıca, sağlık hizmeti için kendisine başvuran hastasını geri çevirmeyen hekimlerle sağlık çalışanlarına duyarlılıkları için teşekkür edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber