Başbakan Erdoğan'dan '1 Mayıs' mesajı

-"1 Mayıs'ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, anlamına yakışır bir şekilde kardeşlik ve barış içinde geçmesini temenni ediyorum"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2014 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Erdoğan'dan '1 Mayıs' mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, işçi, memur ve emekçilerin sorunlarına çözüm üretmek, çalışma hayatının daha demokratik, daha insani, daha ileri standartlara kavuşturulabilmesi için ilgili her kesimin görüşlerine önem atfettiklerini, mevcut sorunların ancak karşılıklı diyalog ve uzlaşma içerisinde çözüme kavuşacağına inandıklarını belirtti.

Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, emekleri ve alın terleriyle Türkiye'nin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan çalışanların, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Hükümet olarak iktidara geldikleri günden bu yana, çalışan kesimin sorunlarına samimiyetle çözüm üretmeye büyük özen gösterdiklerini belirten Erdoğan, bunun en önemli göstergelerinden birinin de 1 Mayıs'ın resmi tatil ilan edilmesi olduğunu ifade etti.

Bu alanda gereken her türlü adımı atma konusunda da kararlı olduklarını vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bizler, işçi, memur ve emekçi vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, çalışma hayatının daha demokratik, daha insani, daha ileri standartlara kavuşturulabilmesi için ilgili her kesimin görüşlerine önem atfediyor, mevcut sorunların ancak karşılıklı diyalog ve uzlaşma içerisinde çözüme kavuşacağına inanıyoruz.

Bu düşüncelerle, Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, 1 Mayıs'ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, anlamına yakışır bir şekilde kardeşlik ve barış içinde geçmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber