Bostancı: Ağızlarında koalisyon geveliyorlar

AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı: - "Başaramayacağını bilen siyasi partiler ağızlarında koalisyon geveliyorlar. 'AK Parti gelmeyecek, ben geleceğim' diyen parti var mı? Yok öyle bir şey. 'En fazla koalisyon olur' diye hesap yapıyorlar. Ama o hesapları millet bozacak"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2015 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bostancı: Ağızlarında koalisyon geveliyorlar

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Başaramayacağını bilen siyasi partiler ağızlarında koalisyon geveliyorlar. 'AK Parti gelmeyecek ben geleceğim' diyen parti var mı? Yok öyle bir şey. 'En fazla koalisyon olur' diye hesap yapıyorlar. Ama o hesaplarını millet bozacak" dedi.

Bostancı, AK Parti Amasya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, siyasette ad, şehir ve unvanların önem arz etmediğini, önemli olanın ülkenin kaderi için neler yapılabileceğini göstermek olduğunu söyledi.

Haziran'da yapılacak seçimin çok önemli olduğunu, coğrafyanın kaderinin etkileneceğini belirten Bostancı, coğrafyadaki istikrarsızlığın Türkiye'yi de etkileyebileceğini belirtti.

Çözüm Süreci başarılı olduğu takdirde sadece Türkiye için değil etraftaki ateş çemberi için de sonuçlar doğuracağını ifade eden Bostancı, şunları kaydetti:

"Çözüm Süreci savaş yerine barış, zalimlik yerine mazlumluğu, vahşet yerine insanlığı getirecek bir süreçtir. Birbirimizden ne farkımız var. Kürt olmuşuz, Türk olmuşuz. Asıl olan insan olmaktır. Çözüm süreciyle bunu inşallah başaracağız. Çözüm sürecinin AK Parti dışında sahibi var mı? Yok. CHP neresinde çözüm sürecinin? Hiçbir yerinde. MHP ise 'Nereden çıktı, bu çözüm süreci' diyor. Çatışma olsun, heybe dolsun. HDP, bir taraftan sanki çözüm sürecini destekliyormuş gibi ama biliyor ki barış kendisi için öldürücüdür. Bizim mutlak surette bu Çözüm Süreci'ni neticeye ulaştırmamız lazım. Çok zor bir iş ama başaracağız. İnsansak, vahşete ve kana karşıysak insanların kardeşliğine inanıyorsak herkesin ancak takvaca hiyerarşi oluşturabileceği, onun dışında sadece Allah'ın kulları olduğumuza inanıyorsak Çözüm Süreci'ni neticeye vardıracağız."

Bostancı, bütün dünyanın ekonomik kriz içinde olduğunu, Türkiye'nin bütün bu zorluklara rağmen istikrarını muhafaza ettiği için çok dalgalanmadığını vurguladı.

AK Parti'nin seçimlerden mutlak surette tek başına iktidar olarak çıkması gerektiğini anlatan Bostancı, "Biz bunu sağlayalım emin olun ekonomi daha iyi olacaktır. Başaramayacağını bilen siyasi partiler ağızlarında koalisyon geveliyorlar. AK Parti gelmeyecek ben geleceğim diyen parti var mı? Yok öyle bir şey. En fazla koalisyon olur diye hesap yapıyorlar. Ama o hesaplarını millet bozacak. Bizim güçlü olmamız lazım. Bu anayasayı değiştirmemiz lazım" ifadesini kullandı.

AK Parti Amasya Milletvekili adayı Said Yüce ise 7 Haziran'da sandıktan çıkacak sonucun Türkiye ve AK Parti açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

Önceki seçimlerde muhalefet partilerinin adıyla, ideolojisiyle belli olduğunu ancak 17 Aralık'tan sonra başka bir muhalefetin ortaya çıktığını anlatan Yüce, şunları söyledi:

"Hiç görünmeyen, aslında bir partisi ve ismi olmayan bir muhalefet. Bu yapı, maalesef diğerlerinden daha fazla zarar veriyor. Ancak görüldü ki 30 Mart 2014 yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir kıymet ifade etmediler. Dışarıdakilerle ortak çalışan o şer cephesi AK Parti'nin karşısında. Allah'ın izniyle Amasya'da ve Türkiye genelinde hiçbir şey yapamayacaklar. AK Parti kadroları çok güzel neticeler alacak."

Toplantıya, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek ve partililer katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber