İki vekil, biri aşçı biri bulaşıkçı

Haber Giriş : 10 Eylül 2006 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aynı evde oturan CHP'li milletvekilleri Yücesan ile Gün her işi paylaşmış, biri hariç

MECLİS'TE hem evli hem de bekar milletvekillerimiz var. Bu vekillerimiz evli ama bekar yaşıyor. CHP Kocaeli Milletvekili Salih Gün ile Eskişehir Milletvekili Vedat Yücesan, evli ama bekar yaşayan vekillerimizden. Yücesan, Gün'ün evine bir aylığına gelmiş ama geliş o geliş; yaklaşık 1.5 yıldır aynı evde yaşıyorlar.

İki vekilimiz de evli; ancak aileleri memlekette... Ankara'da bekar yaşayan vekillerimiz ise aynı evi paylaşıyor. Kira, yemek, bulaşık dahil her şeyi ortak yapan milletvekillerimiz evin içinde de işbölümünü aksatmıyor. Yemekler Salih Gün'den, bulaşıklar ise Vedat Yücesan'dan...

Yemek konusunda oldukça iddialı olan Gün, balık çorbasında ise üstüne kimseyi tanımadığını söylüyor. Yumurta ve limonla balığın terbiyeleneceğini ifade eden Gün, 'Ancak yumurtanın akını ayıracaksın, yoksa sıcak suya girerse pişer' diyecek kadar bu işi iyi biliyor.

'Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş' diye konuşan Gün, evdeki tek kavgalarının televizyon kumandası olduğunu söylüyor. Kavganın sebebi ise Salih Bey'in futbol, Yücesan'ın da basketbol maçlarını izlemek istemesi.

Vekillerimiz her şeyi güzel yapıyor ama temizlik işlerinden hiç ama hiç anlamıyorlar. Bir yıl içerisinde bu yüzden eve tam 3 elektrik süpürgesi alınmış.

Aynı evde yaşayıp kavga etmemenin sırrı ise kimsenin kimseye karışmaması; giriş çıkışlar da dahil herkesin özgür olması...

tercüman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber