Mimar Sinan Üniversitesi, devletten kiraladığı otoparkı, mafyanın elinden kurtaramıyor

Haber Giriş : 11 Mart 2004 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mimar Sinan Üniversitesi, devletten kiraladığı otoparkı, mafyanın elinden kurtaramıyor

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ), otopark olarak kullandığı Beyoğlu'ndaki alanın kimliği bilinmeyen kişiler tarafından işgal edildiğini bildirdi.
MSGSÜ Rektörlüğü'nden yayınlanan yazılı açıklamada, üniversite tarafından kiralanarak otopark olarak kullanılmakta olan ve mülkiyeti Türkiye Denizcilik İşletmeleri'ne (TDİ) ait Beyoğlu Pürtelâş Hasan Mahallesi Meclis-i Meb'usan Caddesi'ndeki taşınmazın, kimliği bilinmeyen kişilerce kulübe konularak işgal edildiği belirtilerek, şöyle denildi:''Durum, Karaköy Polis Merkezi'ne bildirilmiş, ancak işgalciler tekrar otoparkı işgal etmiştir.

Konu İstanbul Valiliği'ne, Karaköy Polis Merkezi'ne ve Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmiştir. Yetkili ve ilgililer, bu konuda çalışmalarını sürdürmektedir.
Otopark mafyasının bu yasadışı işgâli, üniversite mensupları ve akademisyenlerini park konusunda mağdur durumda bırakmaktadır. Üniversitemiz mensupları öğretim elemanları ve öğrenciler, araçlarını park edecek yer bulamamakta ve yasal olan haklarını kullanamamaktadır.''
Netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber