Yolsuzluktan tutuklanan başhekim, cezaevinde ikinci kez evlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2006 21:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'nın Akşehir ilçesinde, "Yolsuzluk Operasyonu" kapsamında tutuklanan Akşehir Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Mehmet Güngör, Akşehir Cezaevinde ikinci evliliğini yaptı.

Alınan bilgiye göre, Akşehir Devlet Hastanesi eski Başhekimi Güngör (40) ile nişanlısı Ayşe Güzel (26), Haziran ayında evlenmeyi tasarlarken, 'Yolsuzluk Operasyonu' kapsamında Güngör hakkında tutuklama kararının çıkmasından sonra düğün tarihlerini ertelemek zorunda kaldı.

Tutukluluk halinin sürmesi üzerine çift, evlilik planlarını Akşehir Cezaevinde hayata geçirmeye karar verdi. Tutuklu Mehmet Güngör, Ayşe Güzel ile cezaevinin toplantı salonunda ikinci evliliğini yaptı. Mehmet Güngör'ün nikah şahitliğini avukatı Şahabettin Genç, Ayşe Güzel'in nikah şahitliğini ise avukat Mümin Karabuğa yaptı.

Nikaha Mehmet Güngör ve Ayşe Güzel'in anne ve babasının yanı sıra Cezaevi Müdürü ve cezaevi personelinin katıldığı öğrenildi.

Nikah memurları, aileleri ve avukatların ardından Ayşe Güzel, cezaevi kapısından elinde evlenme cüzdanı ile çıktı.

Konya'nın Akşehir ve Yunak ilçeleri, Ankara ile Çubuk ilçesi, Bursa'nın Orhangazi ilçesi, Eskişehir, İzmir, Afyonkarahisar ve Antalya'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonla, bazı şirketlerin başta temizlik, yemek, kömür ihalelerinde usulsüzlükler yaptığı, ihalelere fesat karıştırdığı ve bazı kamu görevlilerinin rüşvet aldığı iddiasıyla, 9 aylık planlı çalışmanın sonucunda 12 Haziran sabahı gözaltına alınan 36 kişiden 14'ü tutuklanmıştı.

Mehmet Güngör, 'Yolsuzluk Operasyonu'nda rüşvet, ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber