Astsubay Ceylan babasını trafik kazasında kaybetmiş

Astsubay Ceylan'ın da 3 yaşındayken babasını trafik kazasında kaybettiği öğrenildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2015 21:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Astsubay Ceylan babasını trafik kazasında kaybetmiş

Erciş-Van karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Rafiye-Kudret Ceylan çiftinin, açıköğretim sınavına gittiği, Kudret Ceylan'ın da 3 yaşındayken babasını trafik kazasında kaybettiği belirtildi.

Ceylan çiftinin yakınları, acı haberi duymalarının ardından Ordu'nun Perşembe ilçesindeki babaocağına geldi. Taziyeleri Rafiye Ceylan'ın yengesi Nurten Çolak kabul etti.

Çolak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kudret Ceylan'ın tayininin temmuzda Van'a çıktığını belirterek, "Acı haberi alır almaz eşim Sinan ile kayınvalidem Emine ve kayınpederim Rıfat Çolak, Van'a gitti. Herkes yıkıldı, çok üzücü bir olay" dedi.

Ceylan çiftinin 4 yaşında Azra adlı bir kız çocukları bulunduğunu anlatan Çolak, "Azra, anne ve babasına çok bağlı bir çocuk. Kudret de tek çocuk ve babasız büyümüş. Kudret, 3 yaşındayken babası Mithat Ceylan'ı trafik kazasında kaybetmiş. Kaderin de böylesi. Şimdi o da kazada hayatını kaybetti" diye konuştu.

Kazanın, Rafiye Ceylan'ın açıköğretim sınavına gireceği yere giderken olduğunu dile getiren Çolak, "Kudret'in de eşini sınava götürmek için aynı minibüsü bindiğini tahmin ediyoruz. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın" ifadesini kullandı.

Çiftin cenazelerinin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ordu'ya getirileceği öğrenildi.

Çaldıran ilçesinden Van'a giden İsmet Ağaç'ın kullandığı 65 HC 593 plakalı yolcu minibüsü, Erciş-Van karayolunda karşı yönden gelen 06 DL 2741 plakalı temizlik malzemesi yüklü kamyonla çarpışmış, kazada 11 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber