'Taşeron işçilik, Türkiye'nin kanayan yarası haline geldi'

HAK-İŞ Konfederasyonu Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Gülbaba: Taşeron işçiliğinin Türkiye'nin kanayan yarası haline geldiğini belirterek, "Biz kadrolu arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmaları yapmamıza rağmen, istediğimiz hakları elde edemedik dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2016 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Taşeron işçilik, Türkiye'nin kanayan yarası haline geldi'

HAK-İŞ Konfederasyonu Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Abdulbaki Gülbaba, Biz bu haksızlıkların ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Bizim kadrolarımız artık daha fazla askıda tutulmasını istemiyoruz. Eğer taşeron işçilerin toplu iş sözleşmeleri imzalanırsa ve taşeron işçilerin tamamı kadroya alınırsa bunun bu ülkede bir ekonomik bütçe yüküne neden olacağını düşünmüyoruz. Biz bu ülkede iktidara muhalefet etmeyi, vatana muhalefete dönüştüren taşkınların daha fazla bu meseleyi istismar etmelerine asla gönlümüz razı değil. Bu tarz muhalefet yapanların söz sahibi olmalarını istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlen programa, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İlker Çitil, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Öz Büro İş Sendikası il Başkanı Murat Arifoğlu ve ilgililer katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber