Katil okul müdürü sürgün gitmiş

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2006 01:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Nevşehir Valisi M.Asım Hacımustafaoğlu, Nevşehir'in Avanos İlçesi'ne bağlı Sarılar Beldesi'nde tartıştığı iki imamı öldürdüğü iddia edilen okul müdürünün, daha önce görev yaptığı okuldan öğrencilere ve velilere karşı sert tutumu yüzünden görev yerinin değiştirildiğini söyledi.

Sarılar Beldesi'nde meydana gelen cinayet üzerine Vali M.Asım Hacımustafaoğlu bir açıklama yaptı. Vali Hacımustafaoğlu, iki imamı öldürdüğü iddia edilen okul müdürü O.Ç.'nin daha önce Avanos İmam Hatip Lisesi'nde görev yaptığını, ancak sert tutumlar sergilediği gerekçesiyle öğrenciler ve öğrenci velilerinden gelen şikayet üzerine Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerince görev yerinin değiştirilerek Sarılar Beldesi'nde görevlendirildiğini söyledi.

Vali Hacımustafaoğlu, "Okul müdürü daha önce Avanos İmam Hatip Lisesi Müdürü iken, burada görev yapan bir öğretmen arkadaşı, aynı liseyi bitirmiş bir öğrencisi ile evleniyor. Okul müdürü de imamlarla otururken bu konuyu açıyor ve bir öğretmenin öğrencisiyle evlenip evlenemeyeceğini imamlara soruyor. İmam arkadaşlar evlenmelerinde yasal ve dinen bir engel olmadığını söyleyince 'siz sapıksınız' diyip silahını çekiyor. Galiba olay anında pisikolojisi bozuluyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber