Kars'ta 10 kişi gözaltına alındı

FETÖ'nün ticari faaliyetlerini yürüttüğü belirlenen şirketin yöneticileri ve çalışanları hakkında gözaltı kararı çıkarıldı - Zanlılardan 10'u gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2016 17:59, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Kars'ta 10 kişi gözaltına alındı

Kars merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgütün ticari faaliyetlerini yürüttüğü belirlenen şirketin 25 yönetici ve çalışanı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde Harakani Özel Eğitim Yayın Yurt Hizmetleri Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yöneticileri ve çalışanlarının da aralarında olduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kars'ın yanı sıra İstanbul, Ankara, Manisa, Adana ve Tokat'ta operasyon başlatıldı.

Ekipler, FETÖ'nün ticari faaliyetlerini yürüttükleri iddiasıyla şirket ve yöneticilerinin adreslerinde arama yaptı. Aramalar sonucu, hakkında yakalama kararı bulunan 25 kişiden 10'u çeşitli illerde gözaltına alındı.

Devam eden operasyonda, 15 zanlının da arandığı belirtildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber