Doktorlar CHP'den yardım istedi

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 30 Ocak 2007 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Tabipler Birliği, CHP'den yabancı doktorların Türkiye'de çalışmasına olanak sağlayan yasa tasarısına engel olmasını istedi. CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç da tasarıya karşı çıktıklarını belirterek hükümeti eleştirdi.

CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç, Türk Tabipler Birliği Genel Sekreteri Altan Ayan ve beraberindeki heyeti kabul etti. Hükümetin Meclis'e getirmeyi planladığı ?Torba Yasa Tasarısı'na karşı çıkan Türk Tabipler Birliği, Cumhuriyet Halk Partisi'nden tasarıya engel olmasını istedi. DİĞER HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

? Doktorlar iş yavaşlatma eylemi yaptı

Tasarıyla sınırsız ve koşulsuz bir biçimde yabancı doktorların Türkiye'de çalışmalarına olanak sağlandığını belirten Ayan, ?Karşılıklılık? ilkesinin de gözetilmediğini söyledi.

KOÇ: UYGULAMALAR IMF KAYNAKLI

Haluk Koç ise CHP'nin tasarıya karşı çıktığını ve muhalefet edeceğini belirtti. Gündeme getirilen uygulamaların IMF kaynaklı olduğunu savunan Haluk Koç, ?Türkiye'de güdülen bir hükümet var. Dış politikadan sağlığa her alanda Türkiye'yi yöneten bir hükümet yok, güdümlenen bir program var? diye konuştu.

İktidarın eğitim hastanelerinde şef ve şef yardımcılığı kadrolarına kendi vücut dilinden anlayanları atamaya çalıştığını söyleyen Haluk Koç, ?parti devleti yaratma yolunda inanılmaz adımlar attılar? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber