Öğrencilere maçlar bedava

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2007 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gençleri statlara çekmek amacıyla Sivasspor Kulübü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonunda, kırmızı-beyazlı ekibin sahasında oynayacağı her maçı 600 öğrenci ücretsiz olarak izleme fırsatı bulacak...

Sezon başından itibaren bayan taraftarı statlara çekmek için çeşitli organizasyonlar yapan ve 4 Eylül Stadyumu'nun bir bölümünü bayan taraftarlara tahsis eden Sivasspor Kulübü, genç nesilleri de statlara çekmek ve onlara sporu sevdirmek amacıyla çalışma başlattı. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile görüşen yönetim, Sivasspor'un sahasında oynayacağı maçlara 600 öğrenciyi ücretsiz götürmeyi kararlaştırdı.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, bu uygulama ile çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporu sevdirmeyi amaçladıklarını belirterek, ''Bu uygulamayla yeni jenerasyondan yeni bir Sivasspor taraftarı ortaya çıkaracağız'' dedi. Uygulamanın bu hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçında hayata geçirileceğini ifade eden Ünsal, genç taraftarların destekleri ile daha nice başarılara imza atacaklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yolcu ise Sivasspor Kulübü'nün maçlara öğrencileri ücretsiz götürme talebini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, bu uygulamanın çocukların spora yönlenmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması, boş zamanlarını iyi değerlendirmesi açısından önemli olduğunu vurguladı. Sivasspor Kulübü yöneticilerine teşekkür eden Yolcu, ilk kez bu hafta sonu hayata geçirilecek uygulama kapsamında, kentte eğitim veren okullardan öğrencilerin dönüşümlü olarak her hafta futbol maçlarına ücretsiz olarak götürüleceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber