Tatbikatta memurlardan şok eylem

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 08 Mart 2007 08:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Detaylı Resim için tıklayınız Sivil Savunma ekipleri, İçişleri Bakanı Aksu'nun da izlediği kurtarma tatbikatında, gizlice yanlarında getirdikleri dövizleri açıp ?Sayenizde icralık olduk? diye protestoda bulundu

Sivil Savunma Teşkilatı'nın 48. kuruluş yıl dönümü ve Sivil Savunma Günü, Ankara Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği'nde gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı. Törene, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Şahabettin Harput, Ankara Valisi Kemal Önal, sivil savunma çalışanları ve ilgililer katıldı. Enkazdan yaralı kurtarma tatbikatında şok bir gelişme yaşandı.

Sesimizi duyan var mı?

Tatbikat sırasında arama kurtarma ekipleri daha önceden hazırladıkları ve üzerlerinde ?enkaz altında bırakmayın bizi?, ?sayenizde icralık olduk? ve ?sesimizi duyan var mı?? yazılı dövizlerle yürümeye başladılar. Sivil Savunma Genel Müdürü Atilla Özdemir'in önünde meydana gelen protesto eylemine katılan sivil savunma çalışanları, hükümet aleyhine sloganlar atarak özlük haklarının iyileştirilmesini istediler. Açıklamanın ardından üzerlerinde çeşitli yazılar bulunan balonların bağlı olduğu bir eylemci yere yatarak, ?beni kurtarın? diye bağırdı. Eylemcinin bağırmasına diğer eylemciler ?bakan kurtarsın? şeklinde yanıt verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber