Garson gibi davranan polisler hırsızları yakaladı

Antalya'da 1 ay içerisinde 11 hırsızlık, 1 silahla yaralama ve kredi kartı dolandırıcılığı olayına karıştığı öne sürülen 4 kişi yakalandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2017 14:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Garson gibi davranan polisler hırsızları yakaladı

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya'nın merkez ilçeleri Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı'nda son günlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. C.A. isimli mahkumun "hırsızlık yapmak" suçlamasıyla yattığı cezaevinden firar ettiği günden itibaren hırsızlığın arttığını fark eden polis ekipleri, yerini tespit ettiği C.A'yı teknik ve fiziki takibe aldı.

C.A'nın hırsızlık olaylarını N.P, A.A. ve F.A. ile gerçekleştirdiğini belirleyen ekipler, teknik takip sırasında zanlıların 10 gün önce Burhanattin Onat Caddesi'ndeki silahla yaralama olayını gerçekleştirdiklerini de tespit etti.

Zanlıların Muratpaşa ilçesindeki bir kafeteryada buluştuğunu belirleyen ekipler, garson gibi davranarak zanlıları gözaltına aldı.

Zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından "hırsızlık yapmak", "silahla adam öldürmeye teşebbüs", "kredi kartı dolandırıcılığı yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Süleyman Elçin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber