İstiklal Marşı için dövdüler

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2007 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Alaattin Dündar, geçen günlerde düzenlediği basın toplantısında İstiklal Marşı'nı yanlış okuduğu gerekçesiyle önceki gece 4 kişinin saldırısına uğradı. Dündar, hastanede tedavi altına alındı.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin daha önce 2 Nisan'da yapılması kararlaştırılan ve muhalif gurubun verdiği dilekçeler üzerine ileri bir tarihe ertelenen olağan genel kurul öncesinde ilginç olaylar yaşandı.

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Vedat Ali Özışık'ın karşısına aday olarak gösterilen Alaattin Dündar, geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenlemiş ve toplantının açılışında okunan İstiklal Marşı'nın makamını yanlış söylemişti. Dündar, Belsin semtinde bulunan Dündar İnşaat önünde kimliği belirsiz kişilerce İstiklal Marşı'nı yanlış söylediği gerekçesiyle saldırıya uğradı. Dündar'ı vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayan şahıslar plakası alınamayan bir araçla kaçtı.

Dündar, tedavisi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı'na aday olan Dündar'a saldıran 4

kişiden 2'si polis tarafından yakalandı.

Dündar, saldırganların ileri sürdüğü gibi kendisine yapılan çirkin saldırının İstiklal Marşı'nı yanlış makamdan okuması ile ilgisi olmadığını öne sürerek, "Tüm bunlar safsata, yalan. Bunlar birileri tarafından yönlendirilmiş kişilerdir" dedi.

Bu arada polisin ileri bir tarihe ertelenen genel kurulun yapılacağı Atatürk Spor Salonu önünde aldığı yoğun güvenlik önlemi dikkat çekti. Kayseri Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, çıkması muhtemel olayların büyümemesi için geniş güvenlik önlemi aldıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber