Aile Bakanlığı, 2018 yılında görevde yükselme sınavı açacak

Sağlık Sen başkanı Metin Memiş'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı, 2018 yılında görevde yükselme sınavı açacak

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 30 Ekim 2017 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aile Bakanlığı, 2018 yılında görevde yükselme sınavı açacak

Sağlık hizmet kolunda yetkili sendika Sağlık Sen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 2018 yılında görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açacağını belirtti.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Metin Memiş, "ASPB Nisan ayı KİK toplantısında karara bağladığımız görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 2018 yılı içerisinde yapılacak. Konu ile ilgili süreç Bakanlık tarafından başlatılmıştır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çalışanlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Memurlar.net'in Notu: Metin Memiş, 21 Ekim'de yaptığı açıklamada "Bu sene içerisinde inşallah görevde yükselme sınavı açılacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda da önümüzdeki hafta görevde yükselme sınavının duyurusu yapılacak. Ciddi anlamda kadro alındı." demişti. Aradan geçen hafta bitmiş olmasına rağmen bakanlık duyuruya çıkmamıştır. Umarız söylenen duyuru bu hafta yayımlanır.

Sağlık Sen: Sağlık çalışanlarına yıpranma payı yakında

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber