İki ilçe kaymakamı ve belediye başkan vekilleri açığa alındı

İçişleri Bakanlığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında Ömerli ile Dargeçit kaymakam ve belediye başkan vekilleri geçici olarak açığa alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2018 18:28, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
İki ilçe kaymakamı ve belediye başkan vekilleri açığa alındı

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Dargeçit ve Ömerli belediye başkanlığı görevini yürüten 2 kaymakam açığa alındı.

Edinilen bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Mardin'in Dargeçit Belediye Başkanlığına atanan Kaymakam Mehmet Yaşar Yeşiltaş ile Ömerli Belediye Başkanlığına atanan Kaymakam Erol Korkmaz yine İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında açığa alındı. Açığa alınan Kaymakamlara durumun Mardin Valisi Mustafa Yaman tarafından tebliğ edildiği belirtildi.

Açığa alınan kaymakamların terör örgütü FETÖ ile bağlantılarının olduğu üzerinde durulduğu belirtildi.

Ömerli Kaymakamı Erol KORKMAZ kimdir?

Kaymakam Erol KORKMAZ, 1980 yılında Adıyaman ili Kahta ilçesinde doğdu. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mevzun oldu. 2006 yılında Maliye Bakanlığı Gelir Dairesine bağlı olarak vergi denetmen yardımcısı olarak görevine başladı. 2009 yılı Eylül ayında Balıkesir Kaymakam Adayı, sırasıyla Adana'da Mülkiye Teftiş Stajını, Şanlıurfa Birecik'te Kaymakam Refikliği Stajını tamamladı. Ankara'nın Evren İlçesi ve İnebolu'da Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 96. Dönem Kaymakamlık kursunu bitirdikten sonra, 19.03.2012- 10.09.2014-tarihleri arasında Kastamonu Çatalzeytin Kaymakamlığı görevinde bulunmuş olup, 02.09.2014 tarih ve 2014/1032 sayılı müşterek kararname ile İlçemiz Kaymakamlığına atanmıştır. İngiltere'de Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Ömerli Kaymakamı Erol KORKMAZ evli olup 2 çocuk babasıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber