Bakan Kurum'dan Kaymakam'a özel talimat

Bakan Kurum: "Belediye otobüs hattı açmazsa yaşlı teyzeyi istediği zaman mezarlığa götürün"

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2018 21:31, Son Güncelleme : 03 Kasım 2018 21:38
Bakan Kurum'dan Kaymakam'a özel talimat

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, belediye otobüslerinin güzergahını değiştirmesi nedeniyle eşinin mezarına gidemeyen yaşlı teyze için Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı'ya özel talimat verdi. Bakan Kurum, Kaymakam Sarılı'ya "Belediye otobüs hattı koymuyorsa teyzemizi istediği zaman eşinin mezarına götürün" diyerek hassasiyetini gösterdi.

Bir dizi programa katılmak ve incelemede bulunmak üzere Tekirdağ'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, beraberinde TBMM Başkan Vekili ve Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ile Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesi yapılacak olan eski Çorlu Devlet Hastanesi binasının bulunduğu alanı inceledi.

"Belediye otobüs hattı açmazsa yaşlı teyzeyi istediği zaman mezarlığa götürün"

Çorlu'da Millet Bahçesi yapılacak alanda yaptığı inceleme ve basın açıklamasının ardından vatandaşların taleplerini de dinleyen Bakan Kurum'un yanına gelen Sebahat Kuşçu adlı yaşlı kadın 2 yıl önce kaybettiği eşinin Çorlu Emlak Konutları Mevkii'ndeki mezarına her Cuma gittiğini ancak belediye otobüslerinin güzergahının değiştirilmesi nedeniyle artık gidemediğini ifade ederek Bakan Kurum'dan yardım istedi. Çorlu Belediyesine defalarca müracaat ettiğini ancak otobüs durağının mezarlığa uzak bir noktada olduğunu kaydeden yaşlı kadının isteğini dinleyen Bakan Kurum, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı'yı yanına çağırarak yaşlı kadının sorununun çözülmesi için belediye ile görüşmesini istedi. Bakan Kurum, Kaymakam Sarılı'yı "Belediye otobüs hattı koymuyorsa teyzemizi istediği zaman eşinin mezarına götürün" diyerek görevlendirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve beraberindekiler daha sonra açılışı yapılan Çorlu Erzurumlular Derneği'ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi ve ziyaret anısına fotoğraf çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber