Komşuları yol yapılmasına izin vermediği için 15 yıldır çile çekiyor

Trabzon'da yaşayan 97 yaşındaki Fatma Ayar komşuları yol yapılmasına izin vermediği için çile çekiyor. Kalp hastası Ayar patika yolu yalnız yürüyemiyor

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 04 Kasım 2018 06:40, Son Güncelleme : 04 Kasım 2018 06:32
Komşuları yol yapılmasına izin vermediği için 15 yıldır çile çekiyor

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi Hünerli köyünde yaşayan 97 yaşındaki Fatma Ayar,15 yıl önce kalp rahatsızlığı geçirdi.

Oğlu ile yaşayan Fatma Nine rahatsızlığı nedeniyle de köy evindeki patika yolu çocuklarının yardımı olmadan çıkamıyor. Komşularının da kendisine yol vermemesi nedeniyle yol yaptıramayan Fatma Nine "15 yıldır çile çekiyorum" diye isyan etti.


5 yıldır yaşadığı zorluğu anlatan Fatma Ayar "Gençliğimde ve hastalanmadan önce patika yoldan zorda olsa evime gidip gelirdim.

Hastalık ve yaşlılık ile birlikte bu zorluktan dolayı köy evimizden şehire inmek istemiyorum. Karşı yol tarafında bulunan akrabalarımız bize yol yeri verse bu zorluklardan kurtulacağız.

Kalp hastayım.

Rahatsızlanınca ambulans çağırıyoruz. Ambulans yukarıdaki yola kadar gelebiliyor. Evimizden yukarı yol mesafesi 100 metre ve patika yol. Oğullarım beni sırtına alıp yukarı yola çıkarıyor.

Allah onlardan razı olsun. Bu zorluklarla gittiğimiz yola bir çözüm bulunsun artık. Yaşamaktan bıktım. Oğullarıma da bu yolda beni taşıyıp hastaneye götürmelerinden ben de üzülüyorum.

Onlara bu azabı çektirdiğim için her gün kahroluyorum. Komşularımız yol yeri verse bu azaptan kurtulacağız" ifadelereni kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber