Hemşire eşini vurup intihar etti

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 20 Ağustos 2007 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy'de, ambulans sürücüsü olarak çalışan Eyüp Kılıç (35) isimli şahıs, evden ayrılmak için eşyalarını toplayan hemşire eşi Şenay Kılıç'ı (26) silahla vurduktan sonra başına tek kurşun sıkarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Eyüp ve Şenay Kılıç çiftinin Fikirtepe Katip Nazımlar Caddesi Numara 16/3'de yaşadağı evde saat 17.30 sıralarında silah sesleri duyan komşuları polisi aradı. Eve gelen polis, kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla kapıyı açarak eve girdi. Polis, özel ambulans hizmeti veren Medline'de ambulans soförü olarak çalışan Eyüp Kılıç'ın yatak odasında tabancayla başından vurularak ölmüş, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan Şenay Kılıç'ı da başından, gögsünden ve baçağından aldığı üç kurşunla yaralı halde buldu. Olay yerine gelen ambulans ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şenay Kılıç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evde yapılan inceleme de 9 milimetre çapında bir adet silah ile Eyüp Kılıç'ın yazdığı bir mektup buldu. Bu arada olay sırasında evin önünde çocuklarla oynayan çiftin 5 yaşındaki kızları polis tarafından koruma altına alınarak karakola götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, çiftin geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga ettiğini belirledi. Soruşturma kapsamında Şenay Kılıç'ın arkadaşı Nesrin isimli bir kişi ile Kılıç'ın kardeşi gözaltına alındı.

Ceset, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarından sonra Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

OLAY YERİNDE TESBİH ÇEKEN KOMİSER, BASIN MENSUPLARINI TEHDİT ETTİ

Öte yandan, olayı görüntülemek isteyen gazetecileri Göztepe Polis Merkezi'nde görevli bir komiser tehdit etti. Gazetecilere görüntü aldırmamak için hertürlü çabayı gösteren komiser ile gazeteciler arasında tartışma çıktı. Neden böyle davrandığını soran gazeteciye, "Sen kameranı bırak, ben de üniformamı çıkarayım. Uygun bir yerde görüşelim" diyerek tehdit eden komiserin rahat davranışları dikkat çekti. Gazetecinin "Tehdit mi ediyorsun?" sorusuna başını sallarayak ve elindeki tesbihi çevirerek cevap veren komiser, görüntü alınmasını engellemek için Adli Tıp Kurumu aracını çıkış kapısına yaklaştırdı. Emrindeki memurları gazetecileri engellemek için görevlendiren komiserin niçin böyle davrandığı öğrenilemedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber