Hyundai, garanti süresi dolan araçlar için kampanya başlattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2007 19:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- HYUNDAI, GARANTİ SÜRESİ DOLAN ARAÇLAR İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI

İSTANBUL (İHA) - Hyundai, garanti süresi biten araçlar için düzenlenen servis kampanyası dahilinde tüm araçlarını Türkiye çapındaki yetkili servislerine bekliyor.

Hyundai'den yapılan açıklamaya göre, Hyundai'nin servis kampanyası 27 Ağustos-15 Eylül 2007 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya dahilinde tüm yedek parçalarla birlikte debriyaj, fren ve klima sistemi bakımında koşulsuz yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca tüm bakım işçiliklerinde de yüzde 30 indirim, garanti süresi dolan Hyundai araç sahiplerine özel olarak sunuluyor. Bunun dışında Hyundai yetkili servislerine gelen tüm Hyundai araçlara 20 kontrol noktasından oluşan ücretsiz check-up yapılırken,

tampon rötüşü, klima-akü kontrolü ve dış yıkama hizmetlerinden de ücret alınmıyor.

Hyundai ilk kez, 2004 yılı Kasım ayından itibaren satılmaya başlanan tüm modelleri için 5 yıl üretici firma mekanik garantisi sunmaya başlamıştı. Bu süreden önce satılan araçlar için 3 yıl mekanik garanti süresi sunuluyordu. Söz konusu bu kampanyadan, 2004 yılından önce satılan ve garanti süresi dolan tüm Hyundai modelleri yararlanabilecek.

Hyundai, garanti süresi dolan araçlar için düzenlenen bu avantajlı kampanyadan tüm müşterilerinin yararlanmaları için, araç sahiplerini Türkiye genelinde 50'den fazla ilde faaliyet gösteren 95 adet Hyundai yetkili servisine bekliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber