Okul çevresindeki internet kafede esrar, markette hap servisi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Ekim 2007 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

ADANA'da okulların çevresinde yuvalanan uyuşturucu satıcılarına yönelik şok baskınlar yapan Narkotik Büro Amirliği ekipleri, biri kadın 7 kişiyi çok sayıda uyuşturucu hap ve esrarla yakaladı.

Mutlu Mahallesi'ndeki Makimsan İlköğretim Okulu çevresinde öğrencilere uyuşturucu satıldığı ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne (KOM) bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Asayiş Şubesi'ne bağlı resmi polislerle birlikte belirlenen 4 adrese şok baskın düzenledi. Polislerin bir anda ekip otolarından inip, İnternet kafeye girmesiyle ne yapacağını şaşıran işyeri sahipleri ve içeride bulunanlar, paniğe kapıldı. Uyuşturucuyu saklamaya fırsat bulamayan zehir tacirleri polisle kısa süreli tartışmaya girdi. Ekiplerin ısrarlı davranmasının ardından İnternet kafeler ve bir markette arama yapıldı. Okula 100 metre uzaklıkta bulunan ve öğrencilerin en çok alış veriş yaptığı belirlenen marketteki gıda maddelerinin içine kadar bakan polisler, ara sokaktaki depo olarak kullanılan bölümde içki şişelerinin arasına gizlenmiş ekstacy hap ele geçirdi. İnternet kafenin gizli bölümünde de kullanıma hazır halde rulolanmış 110 paket esrar bulan Narkotik Büro Amirliği ekipleri zanlıları gözaltına aldı.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan zanlılar, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, polis çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber