Kaymakamlıktan Memurlar.net'e, 'Kardelen Elif' Açıklaması

Turkcell reklamlarında oynayan öğretmen Elif İmenç'e yönelik bir açıklamada da Yeşilli ilçesi kaymakamından geldi. Kaymakam Mesut YAKUTA memurlar.net'e gönderdiği açıklamada, televizyon programlarında ve gazete haberlerinde dile getirilen hususların, gerçekleri anlatmaktan uzak ve ilçe yöneticileri ile halkını rahatsız ettiğini belirtmiştir. Kardelen haberlerine dair açıklama için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Ekim 2007 21:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son günlerde televizyon ekranlarında sık sık gördüğümüz ve Türkcell ile ÇYDD nin ortaklaşa yürüttüğü kardelenler projesinin tanıtımı ile ilgili reklemlarda başroldeki Kardelen Ayşe'yi canlandıran bayan öğretmen Elif İMENÇ ilçemizde ekders ücreti karşılığı öğretmenlik yapmaktadır.

Ancak reklemlar haricinde, anahaber bültenleri dahil birçok televizyon programında ve gazetelerde yapılan haberler gerçekleri anlatmaktan son derece uzaktır ve ilçe yöneticileri bizi ve Yeşilli ilçesi halkını rahatsız etmektedir.Şöyle ki;

1-Elif İMENÇ adlı bayan öğretmen 300 ytl değil 575-600 ytl arası maaş almaktadır.

2-Gösterilen okul bir köy okulu değil Yeşilli ilçe merkezinde bulunan bir okuldur ve 2006 yılında Kaymakamlığımız tarafından yapılan büyük tadilatla okulun; çatısı, iç-dış boyası, kapı pencereleri ve tuvaletleri onarılmıştır.

3-Okulun çok güzel bir yolu olup gerek öğretmenler gerekse öğrenciler bu yolu kullanarak okulun önüne kadar ulaşabilmektedir.

4-Okulun son derece modern bir kütüphanesi ve bilgisayar labaratuarı vardır.

5-Okulun bulunduğu mahalle, ilçemizin en zengin mahallesidir
ve aşağı yukarı her evde bir hatta birkaç kamyon bulunmaktadır.

Kamuoyuna duyurulur...

Mesut YAKUTA
Yeşilli Kaymakamı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber