Uluskon'dan Sayıştay Başkanı'na hayırlı olsun ziyareti

Nezaket Emine Atasoy Sayıştay Başkanı Metin Yener'e yeni görevinde Basariler diledi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Temmuz 2021 14:00, Son Güncelleme : 14 Temmuz 2021 17:50
Uluskon'dan Sayıştay Başkanı'na hayırlı olsun ziyareti

Sayıştay Başkanı Metin Yener ile toplantı yapan Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu Başkanı Nezaket Emine Atasoy Sayın Yener'e yeni görevinde başarılar diledi.

Sayıştay'ın Türkiye deki yerinin çok önemli olduğunu ve ULUSKON olarak her türlü destek vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Atasoy " Bizler ULUSKON olarak kamu sivil toplum diyaloğuna çok önem veriyoruz. Sayıştay Başkanlığı ile her alanda iş birliğine hazırız" dedi.

Ziyareti için Nezaket Emine Atasoy'a ve ULUSKON'a teşekkür eden Sayın Yener; " ULUSKON 'un uluslararası boyutta büyük çalışmaları var ve bunları takdirle karşılıyoruz. Kapımız her zaman ULUSKON'a açık. Sizin gibi bir kuruluşun olması Türkiye için bir onur kaynağıdır. Sizle işbirliği yapmak bizleri de gururlandıracaktır" dedi. Ziyaret için tekrar teşekkür eden Sayın Yener, ULUSKON'u tekrar Sayıştay'da görmek istediğini belirtti.

Metin Yener'in toplantı sonunda hediye ettiği İstiklal Marşının orijinal versiyonu tablosunun üzerine Nezaket Emine Atasoy bu anlamlı hediye için teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber