En Yakın Arkadaşı Leopar

Çocukluk fotoğraflarıyla herkesi kendine hayran bıraktı

  1. Afrika’da doğan Tippi Degre’nin çocukluk fotoğraflarıyla herkesi kendine hayran bırakmıştı.

    Afrika’da doğan Tippi Degre’nin çocukluk fotoğraflarıyla herkesi kendine hayran bırakmıştı.

  2. Fransa'daki modern hayattan sıkılıp Afrika'ya yerleşen fotoğrafçı Alain Degre ve Sylvie çiftinin ormanda doğan ve 9 yaşına kadar hayvanların arasında büyüyen kızları Tippi'nin hayatı pek çok kez haberlere konu olmuştu.

    Fransa'daki modern hayattan sıkılıp Afrika'ya yerleşen fotoğrafçı Alain Degre ve Sylvie çiftinin ormanda doğan ve 9 yaşına kadar hayvanların arasında büyüyen kızları Tippi'nin hayatı pek çok kez haberlere konu olmuştu.

  3. İşte o küçük kızın şimdiki hali...

    İşte o küçük kızın şimdiki hali...

  4. Degre ailesi jip, kamera, fotoğraf makinesi gibi eşyalardan oluşan tüm malvarlıklarıyla yedi yıl Güney Afrika'da dolaşıp durmuş. Özellikle de Namibya, Güney Afrika'da ve Bostwana sınırındaki uçsuz bucaksız Kalahari Çölü'nde.

    Degre ailesi jip, kamera, fotoğraf makinesi gibi eşyalardan oluşan tüm malvarlıklarıyla yedi yıl Güney Afrika'da dolaşıp durmuş. Özellikle de Namibya, Güney Afrika'da ve Bostwana sınırındaki uçsuz bucaksız Kalahari Çölü'nde.

  5. Tippi'nin en yakın arkadaşları ise devekuşu, abi dediği 30 yaşındaki fil Abu, birlikte öğlen uykusuna yattığı yavru leopar olur.

    Tippi'nin en yakın arkadaşları ise devekuşu, abi dediği 30 yaşındaki fil Abu, birlikte öğlen uykusuna yattığı yavru leopar olur.

  6. Ancak Tippi'nin Afrika'daki yaşamı, okul çağına gelince sonra eriyor. Çünkü ailesi küçük kızın eğitimi için Fransa'ya taşınmaya karar veriyor.

    Ancak Tippi'nin Afrika'daki yaşamı, okul çağına gelince sonra eriyor. Çünkü ailesi küçük kızın eğitimi için Fransa'ya taşınmaya karar veriyor.

  7. Tippi, Paris'e taşındıktan sonra modern hayata bir süre ayak uyduramıyor. Okula gidemiyor ve eve özel bir öğretmen geliyor. Çünkü leoparlar ve fillerle oynayan Tippi yaşıtlarıyla oynayamıyor.

    Tippi, Paris'e taşındıktan sonra modern hayata bir süre ayak uyduramıyor. Okula gidemiyor ve eve özel bir öğretmen geliyor. Çünkü leoparlar ve fillerle oynayan Tippi yaşıtlarıyla oynayamıyor.

  8. Vahşi doğadaki vahşi çocukluğunu artık geride bırakan Tippi, o günlerini hiçbir zaman unutmadığını söylüyor.

    Vahşi doğadaki vahşi çocukluğunu artık geride bırakan Tippi, o günlerini hiçbir zaman unutmadığını söylüyor.

  9. Bugün yetişkin bir kız olan Tippi'nin çocukluk fotoğrafları görenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

    Bugün yetişkin bir kız olan Tippi'nin çocukluk fotoğrafları görenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.