Ünlülerin Otomobilleri

Her biri servet değerinde...

  1. Tolga Çevik, 1 milyon 651 bin TL değerindeki Bentley marka otomobiliyle ilk kez görüntülendi.

    Tolga Çevik, 1 milyon 651 bin TL değerindeki Bentley marka otomobiliyle ilk kez görüntülendi.

  2. Çevik, Etiler'de arkadaşıyla bir mekandan çıkarken valelerden aracını otobüs durağının önüne getirmesini rica etti. Bu sırada karşılaştığı muhabirlere “Otobüs gelecek onu bekliyorum” diyen oyuncu, yeni filmi sorulunca espriyle karışık “Animasyon erotik olacak” dedi. Firmanın en pahalı Otomobil listesinde dokuzuncu sıradaki otomobili için “Duraktan yolladılar” diyen Çevik, aracına binip uzaklaştı. (Makaron)

    Çevik, Etiler'de arkadaşıyla bir mekandan çıkarken valelerden aracını otobüs durağının önüne getirmesini rica etti. Bu sırada karşılaştığı muhabirlere “Otobüs gelecek onu bekliyorum” diyen oyuncu, yeni filmi sorulunca espriyle karışık “Animasyon erotik olacak” dedi. Firmanın en pahalı Otomobil listesinde dokuzuncu sıradaki otomobili için “Duraktan yolladılar” diyen Çevik, aracına binip uzaklaştı. (Makaron)

  3. Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan, önceki gün 500 bin TL’lik yeni oyuncağıyla objektiflere takıldı.

    Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan, önceki gün 500 bin TL’lik yeni oyuncağıyla objektiflere takıldı.

  4. Bebek sahilde gezintiye çıkan işadamı, Türkiye’de sayılı kişide bulunan Tesla marka elektrikli spor otomobiliyle meraklı bakışların odağı oldu.

    Bebek sahilde gezintiye çıkan işadamı, Türkiye’de sayılı kişide bulunan Tesla marka elektrikli spor otomobiliyle meraklı bakışların odağı oldu.

  5. Otomobillere ilgisiyle bilinen Tan’ın garajında bir de Ferrari’si bulunuyor.

    Otomobillere ilgisiyle bilinen Tan’ın garajında bir de Ferrari’si bulunuyor.

  6. Beşiktaş'ın  Galatasaray’ı 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atarak gündeme oturan Gökhan Töre, James Bond için üretilen arabanın Türkiye’deki ilk sahibi oldu.

    Beşiktaş'ın Galatasaray’ı 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atarak gündeme oturan Gökhan Töre, James Bond için üretilen arabanın Türkiye’deki ilk sahibi oldu.

  7. Töre, önceki akşam İngiliz markası Aston Martin’in James Bond’un son filmi ‘Spectre’ için özel olarak tasarladığı ‘DB9 GT Bond Edition’ aracıyla İstanbul turuna çıktı.

    Töre, önceki akşam İngiliz markası Aston Martin’in James Bond’un son filmi ‘Spectre’ için özel olarak tasarladığı ‘DB9 GT Bond Edition’ aracıyla İstanbul turuna çıktı.

  8. Alican Ulusoy’un da almak istediği otomobile Töre, 1 milyon 750 bin lirayı peşin ödeyerek sahip oldu.

    Alican Ulusoy’un da almak istediği otomobile Töre, 1 milyon 750 bin lirayı peşin ödeyerek sahip oldu.

  9. Töre’nin aracından dünyada sadece 150 adet var.

    Töre’nin aracından dünyada sadece 150 adet var.

  10. Araca sahip tek Türk olan Töre, otomobil için 565 bin Euro ödedi.

    Araca sahip tek Türk olan Töre, otomobil için 565 bin Euro ödedi.

  11. Fatih Altaylı’nın test edip yazdığı otomobilin Türkiye’deki sahibi merak konusuydu.

    Fatih Altaylı’nın test edip yazdığı otomobilin Türkiye’deki sahibi merak konusuydu.

  12. Ebru Şallı, önceki gün yeni aldığı lüks cipi ile Bebek’te görüntülendi.

    Ebru Şallı, önceki gün yeni aldığı lüks cipi ile Bebek’te görüntülendi.

  13. Kuaför kapısına aracını park edip içerisinde telefon görüşmesi yapan Şallı, görüntü konuşma yaptığı sırada kendisini görüntüleyen gazetecileri karşı tarafa gösterdi

    Kuaför kapısına aracını park edip içerisinde telefon görüşmesi yapan Şallı, görüntü konuşma yaptığı sırada kendisini görüntüleyen gazetecileri karşı tarafa gösterdi

  14. Yılbaşı özel çekimi için saç ve makyaj yaptıracağını söyleyen Şallı’nın yeni aldığı Range Rover Sport aracının değeri 190 bin Euro yaklaşık 600 bin TL değerinde. (Sözcü)

    Yılbaşı özel çekimi için saç ve makyaj yaptıracağını söyleyen Şallı’nın yeni aldığı Range Rover Sport aracının değeri 190 bin Euro yaklaşık 600 bin TL değerinde. (Sözcü)

  15. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nun kayınvalidesi, damadı için Ferrari siparişi verdi. Klasiklere merakı olan Sofuoğlu’nun Murat 124’ü bulunuyordu

    Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nun kayınvalidesi, damadı için Ferrari siparişi verdi. Klasiklere merakı olan Sofuoğlu’nun Murat 124’ü bulunuyordu

  16. Hollandalı  Julia Looman ile evli olan ve temmuz ayında, 5 aylık oğulları Hamza’yı kaybeden Kenan Sofuoğlu, yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen, Dünya Supersport Şampiyonası’nda zirveye çıkarak, 4. kez şampiyon olmuştu.

    Hollandalı Julia Looman ile evli olan ve temmuz ayında, 5 aylık oğulları Hamza’yı kaybeden Kenan Sofuoğlu, yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen, Dünya Supersport Şampiyonası’nda zirveye çıkarak, 4. kez şampiyon olmuştu.

  17. Kenan Sofuoğlu’nun eşi Julia Loompart’ın ailesi Hollanda’da tatil köyleri yapan bir firmanın sahibi. Ailenin en büyük hobisi ise motor yarışları.

    Kenan Sofuoğlu’nun eşi Julia Loompart’ın ailesi Hollanda’da tatil köyleri yapan bir firmanın sahibi. Ailenin en büyük hobisi ise motor yarışları.

  18. Hollandalı Roompot Şirketi’nin ortaklarından olan kayınvalide Yamina Abdoun, geride bıraktıkları zor günlere rağmen sezonu zirvede tamamlayan damadına jest yaparak Ferrari marka son model bir otomobil siparişi verdi.

    Hollandalı Roompot Şirketi’nin ortaklarından olan kayınvalide Yamina Abdoun, geride bıraktıkları zor günlere rağmen sezonu zirvede tamamlayan damadına jest yaparak Ferrari marka son model bir otomobil siparişi verdi.

  19. Abdoun, Facebook hesabından kırmızı Ferrari’nin fotoğrafını paylaşarak altına, “Hepimiz daha önce yaşamadığımız acılarla dolu bir yıl geçirdik. Kenan, inanılmaz bir şekilde Dünya Şampiyonluğu’na ulaşmayı başardı. Bu hediye senin için, çünkü seni çok seviyoruz. Keyfini çıkar ve lütfen güvenli kullan” notunu düştü.

    Abdoun, Facebook hesabından kırmızı Ferrari’nin fotoğrafını paylaşarak altına, “Hepimiz daha önce yaşamadığımız acılarla dolu bir yıl geçirdik. Kenan, inanılmaz bir şekilde Dünya Şampiyonluğu’na ulaşmayı başardı. Bu hediye senin için, çünkü seni çok seviyoruz. Keyfini çıkar ve lütfen güvenli kullan” notunu düştü.

  20. Sofuoğlu, aracın 2 hafta sonra fabrikadan çıkıp kendisine teslim edileceğini belirterek, “Ailem otomobillere olan merakımı biliyordu.

    Sofuoğlu, aracın 2 hafta sonra fabrikadan çıkıp kendisine teslim edileceğini belirterek, “Ailem otomobillere olan merakımı biliyordu.

  21. Bu nedenle böyle bir jest düşünmüşler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

    Bu nedenle böyle bir jest düşünmüşler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

  22. Klasik arabalara tutkun olan Sofuoğlu, memleketi Sakarya’da 1976 model Murat 124 marka otomobiliyle dolaşıyordu.

    Klasik arabalara tutkun olan Sofuoğlu, memleketi Sakarya’da 1976 model Murat 124 marka otomobiliyle dolaşıyordu.

  23. Dünyaca ünlü ABD’li boksör Floyd Mayweather, 4 milyon 800 bin dolarlık yeni bir otomobil satın aldı.

    Dünyaca ünlü ABD’li boksör Floyd Mayweather, 4 milyon 800 bin dolarlık yeni bir otomobil satın aldı.

  24. Milyonlarca dolarlık arabalarını, kendisine özel uçağını, deste deste paraları özellikle kendi Instagram hesabından sergileyen ABD'li boksör, ''Eğer para kazanmak suçsa, beni idam edin'' diyerek parayı ne kadar sevdiğini hiçbir zaman inkar etmiyor.

    Milyonlarca dolarlık arabalarını, kendisine özel uçağını, deste deste paraları özellikle kendi Instagram hesabından sergileyen ABD'li boksör, ''Eğer para kazanmak suçsa, beni idam edin'' diyerek parayı ne kadar sevdiğini hiçbir zaman inkar etmiyor.

  25. İşte ünlü boksörun o otomobili...

    İşte ünlü boksörun o otomobili...

  26. Milli futbolcu Emre Belözoğlu,  Etiler’de yeni cipiyle objektiflere takılmıştı.

    Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Etiler’de yeni cipiyle objektiflere takılmıştı.

  27. Yıldız oyuncu, Mercedes G cipi için 350 bin Euro ödemişti.

    Yıldız oyuncu, Mercedes G cipi için 350 bin Euro ödemişti.

  28. İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo,  yeni otomobiliyle Ortaköy’de görüntülendi.

    İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo, yeni otomobiliyle Ortaköy’de görüntülendi.

  29. Yenifilmi ‘Sevimli ve Tehlikeli’nin çekimlerini bitiren Özcan Deniz, kendisini son model bir otomobille ödüllendirdi.

    Yenifilmi ‘Sevimli ve Tehlikeli’nin çekimlerini bitiren Özcan Deniz, kendisini son model bir otomobille ödüllendirdi.

  30. Şarkıcı Alişan, 700 bin liraya Mercedes cip satın aldı. Yeni aracıyla ilk kez Nişantaşı’nda görüntülenen sanatçı, geçen hafta yapılan safrakesesi ameliyatından sonra kendisini toparlamaya başladığını söyledi.

    Şarkıcı Alişan, 700 bin liraya Mercedes cip satın aldı. Yeni aracıyla ilk kez Nişantaşı’nda görüntülenen sanatçı, geçen hafta yapılan safrakesesi ameliyatından sonra kendisini toparlamaya başladığını söyledi.

  31. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir otomobil koleksiyoneri olduğunu biliyor muydunuz. İşte Putin'in şaşırtan garajı!

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir otomobil koleksiyoneri olduğunu biliyor muydunuz. İşte Putin'in şaşırtan garajı!

  32. Tarkan'ın sokağa park ettiği Cadillac Escalade cipi, Wolksvagen VIP minibüsü ve Porsche otomobili Trabya'daki evinin önünü oto galeriye çevirdi...

    Tarkan'ın sokağa park ettiği Cadillac Escalade cipi, Wolksvagen VIP minibüsü ve Porsche otomobili Trabya'daki evinin önünü oto galeriye çevirdi...

  33. Şarkılarıyla Türkiye’nin tartışmasız starı olan Tarkan, birçok meslektaşının aksine hep gözden uzak kalmayı tercih ediyor.

    Şarkılarıyla Türkiye’nin tartışmasız starı olan Tarkan, birçok meslektaşının aksine hep gözden uzak kalmayı tercih ediyor.

  34. Ünlü sanatçı dışarı çıktığında ise otomobilleriyle dikkat çekiyor.

    Ünlü sanatçı dışarı çıktığında ise otomobilleriyle dikkat çekiyor.

  35. Sık sık otomobil değiştiren Megastar’ın evinin önünde önceki gün ilginç bir görüntü vardı.

    Sık sık otomobil değiştiren Megastar’ın evinin önünde önceki gün ilginç bir görüntü vardı.

  36. Otomobil tutkunu olan Tarkan, Cadillac Escalade cipini, özel yapım Volkswagen VIP minibüsünü ve Porsche otomobilini Tarabya’daki evinin önüne park edince sokak lüks bir oto galeriye döndü.

    Otomobil tutkunu olan Tarkan, Cadillac Escalade cipini, özel yapım Volkswagen VIP minibüsünü ve Porsche otomobilini Tarabya’daki evinin önüne park edince sokak lüks bir oto galeriye döndü.

  37. Megastar’ın özel plakalarıyla dikkat çeken araçlarının toplam değerinin 1 milyon liradan fazla olduğu öğrenildi.

    Megastar’ın özel plakalarıyla dikkat çeken araçlarının toplam değerinin 1 milyon liradan fazla olduğu öğrenildi.

  38. Kıvanç Tatlıtuğ tüm otomobillerini sattığını söylese de her geçen gün garajını daha da genişletiyor.

    Kıvanç Tatlıtuğ tüm otomobillerini sattığını söylese de her geçen gün garajını daha da genişletiyor.

  39. Oyuncu son olarak 500 bin TL'ye aldığı otomobilin, bu kez siyah renk modelini satın alıp koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

    Oyuncu son olarak 500 bin TL'ye aldığı otomobilin, bu kez siyah renk modelini satın alıp koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

  40. Daha önceki bir röportajında "Tüm otomobillerimi sattım" diyen Tatlıtuğ, önceki gün Etiler'de yeni oyucağıyla görütülendi.

    Daha önceki bir röportajında "Tüm otomobillerimi sattım" diyen Tatlıtuğ, önceki gün Etiler'de yeni oyucağıyla görütülendi.

  41. Tanınmamak için kafasına taktığı siyah renkli beresi ve güneş gözlükleriyle kamufle olan oyuncu, yakın arkadaşı Kıvanç Kasabalı'yla önce bankadaki işlerini halletti.

    Tanınmamak için kafasına taktığı siyah renkli beresi ve güneş gözlükleriyle kamufle olan oyuncu, yakın arkadaşı Kıvanç Kasabalı'yla önce bankadaki işlerini halletti.

  42. İkili daha sonra Tatlıtuğ'un yeni aldığı otomobiliyle trafikte objektiflere takıldı.

    İkili daha sonra Tatlıtuğ'un yeni aldığı otomobiliyle trafikte objektiflere takıldı.

  43. Yaklaşık bir ay önce aldığı BMW 6 serisinin Gran Coupe modelinin bu kez siyah modelini tercih eden oyuncunun, trafikte telefonuyla konuşarak kuralları ihlal etmesi ise gözden kaçmadı.

    Yaklaşık bir ay önce aldığı BMW 6 serisinin Gran Coupe modelinin bu kez siyah modelini tercih eden oyuncunun, trafikte telefonuyla konuşarak kuralları ihlal etmesi ise gözden kaçmadı.

  44. Mekan çıkışı gazetecilerin "Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşadığınız iddialarına ne diyeceksiniz?" sorusunu duymamazlıktan geldi.

    Mekan çıkışı gazetecilerin "Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşadığınız iddialarına ne diyeceksiniz?" sorusunu duymamazlıktan geldi.

  45. Ebru Gündeş'le evlendikten sonra 26 milyona Kanlıca'da iki yalı, 3 milyon 750 bin liraya Sapphire'de ofis, 1 milyon Euro'ya Bodrum'dan yazlık alan Zarrab...

    Ebru Gündeş'le evlendikten sonra 26 milyona Kanlıca'da iki yalı, 3 milyon 750 bin liraya Sapphire'de ofis, 1 milyon Euro'ya Bodrum'dan yazlık alan Zarrab...

  46. Geçen yıl da 960 bin Euro verip 'Kralların otomobili' olarak anılan, dünyaca ünlü İngiliz markası Rolls-Royce'un Phantom modelini garajına dahil etmişti...

    Geçen yıl da 960 bin Euro verip 'Kralların otomobili' olarak anılan, dünyaca ünlü İngiliz markası Rolls-Royce'un Phantom modelini garajına dahil etmişti...

  47. Evlenmeden önce "60 yıl hiç ayrılmayacağız" diye söz veren çift, Rolls Royce'larının plakasını '34 YIL 60' olarak çıkarttırmıştı...

    Evlenmeden önce "60 yıl hiç ayrılmayacağız" diye söz veren çift, Rolls Royce'larının plakasını '34 YIL 60' olarak çıkarttırmıştı...

  48. 960 bin Euro'ya getirttiği Rolls-Royce'una ruhsat çıkarabilmek için yaklaşık 1 milyon TL ÖTV ve KDV ödeyen Zarrab'ın, ikinci Rolls Royce'unu sipariş ettiği ortaya çıktı...

    960 bin Euro'ya getirttiği Rolls-Royce'una ruhsat çıkarabilmek için yaklaşık 1 milyon TL ÖTV ve KDV ödeyen Zarrab'ın, ikinci Rolls Royce'unu sipariş ettiği ortaya çıktı...

  49. Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre ilkinde Rolls Royce'un Phantom modelini tercih eden Azeri enişte, bu kez Türkiye'de sadece Ali Ağaoğlu'nda olan Rolls Royce'un Ghost modelini sipariş etmiş...

    Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre ilkinde Rolls Royce'un Phantom modelini tercih eden Azeri enişte, bu kez Türkiye'de sadece Ali Ağaoğlu'nda olan Rolls Royce'un Ghost modelini sipariş etmiş...

  50. Otomobil için bu kez kesenin ağzını iyice açan Zarrab, ikinci Rolls Royce'u için tam tamına bir milyon 250 bin Euro (yaklaşık 3 milyon 150 bin lira) yatırmış...

    Otomobil için bu kez kesenin ağzını iyice açan Zarrab, ikinci Rolls Royce'u için tam tamına bir milyon 250 bin Euro (yaklaşık 3 milyon 150 bin lira) yatırmış...

  51. Zarrab'a, bu aracı 15 güne kadar teslim alacak ve bir süre geçici plaka ile binecekmiş...

    Zarrab'a, bu aracı 15 güne kadar teslim alacak ve bir süre geçici plaka ile binecekmiş...

  52. Ruhsat çıkarmak istediğinde ÖTV ve KDV'si için en az 1 milyon lira daha ödeyeceğini varsayarsak; bu araba Azeri işadamına yaklaşık 4 milyon 150 bin liraya mal olacak...

    Ruhsat çıkarmak istediğinde ÖTV ve KDV'si için en az 1 milyon lira daha ödeyeceğini varsayarsak; bu araba Azeri işadamına yaklaşık 4 milyon 150 bin liraya mal olacak...

  53. Ebru Gündeş sahip olduğu bu arabayla Ali Ağaoğlu'nu bile geride bıraktı. Sıradışı yaşamı, sevgilileri ve lüks araçları ile her zaman gündemde olan İş adamı Ali Ağaoğlu Rolls Royce'un aynı modelini 1 milyon TL'ye almıştı.

    Ebru Gündeş sahip olduğu bu arabayla Ali Ağaoğlu'nu bile geride bıraktı. Sıradışı yaşamı, sevgilileri ve lüks araçları ile her zaman gündemde olan İş adamı Ali Ağaoğlu Rolls Royce'un aynı modelini 1 milyon TL'ye almıştı.

  54. Ünlü oyuncu önceki kullandığı ticari bir minibüsün direksiyonunda objektiflere takılınca espriyi patlattı.

    Ünlü oyuncu önceki kullandığı ticari bir minibüsün direksiyonunda objektiflere takılınca espriyi patlattı.

  55. Trafiğin sıkıştığı anlarda gazetecilerle karşılaşan Oktay Kaynarca, fotoğraflarının çekilmesine "Ne o arkadaşlar yoksa aracı mı beğnmediniz?"   diye gülerek karşılık verdi.

    Trafiğin sıkıştığı anlarda gazetecilerle karşılaşan Oktay Kaynarca, fotoğraflarının çekilmesine "Ne o arkadaşlar yoksa aracı mı beğnmediniz?" diye gülerek karşılık verdi.

  56. "Nereden de sizin önünüze düştüm" diyerek, gazetecilere şakayla takılan Kaynarca ticari araç kullandığının hatırlatılması  üzerine ise, "Şimdi buradan pazara gidip terlik satacağım.

    "Nereden de sizin önünüze düştüm" diyerek, gazetecilere şakayla takılan Kaynarca ticari araç kullandığının hatırlatılması üzerine ise, "Şimdi buradan pazara gidip terlik satacağım.

  57. Arkadaşlar bakmayın siz bunun böyle durduğunda bunun içinde Ferrari motoru var" sözleriyle espriyi patlattı.

    Arkadaşlar bakmayın siz bunun böyle durduğunda bunun içinde Ferrari motoru var" sözleriyle espriyi patlattı.

  58. Meraklı bakışların ilgi odağı olan oyuncu daha sonra trafiğin açılmasıyla gaza basıp yoluna devam etti.

    Meraklı bakışların ilgi odağı olan oyuncu daha sonra trafiğin açılmasıyla gaza basıp yoluna devam etti.

  59. Konserleri büyük ilgi gören Türk pop müziğin güçlü yorumcusu, önceki gün Akmerkez'de alışveriş yaptı.

    Konserleri büyük ilgi gören Türk pop müziğin güçlü yorumcusu, önceki gün Akmerkez'de alışveriş yaptı.

  60. Ünlü şarkıcı kısa süren alışverişi sırasında tanınmamak için yüzünü kapatan bir şapka taktı.

    Ünlü şarkıcı kısa süren alışverişi sırasında tanınmamak için yüzünü kapatan bir şapka taktı.

  61. Tüm çabalarına rağmen ünlü şarkıcı magazin muhabirlerinin gözünden kaçmadı.

    Tüm çabalarına rağmen ünlü şarkıcı magazin muhabirlerinin gözünden kaçmadı.

  62. Görüşünüşünden dolayı yanından geçenlerin tanıyamadığı şarkıcı Candan Erçetin'den başkası değildi.

    Görüşünüşünden dolayı yanından geçenlerin tanıyamadığı şarkıcı Candan Erçetin'den başkası değildi.

  63. Erçetin, elinde Beymen çantasıyla yüzünü gizleyip hızla alışveriş merkezinden ayrıldı.

    Erçetin, elinde Beymen çantasıyla yüzünü gizleyip hızla alışveriş merkezinden ayrıldı.

  64. Doblo model arabaya binen Erçetin'in arka koltuk yerine şoförünün yanına oturması ise dikkat çekti.

    Doblo model arabaya binen Erçetin'in arka koltuk yerine şoförünün yanına oturması ise dikkat çekti.

  65. İşte her yaptığı olay olan ünlü isimlerin uğrunda servet harcadıkları milyon dolarlık otomobilleri...

    İşte her yaptığı olay olan ünlü isimlerin uğrunda servet harcadıkları milyon dolarlık otomobilleri...

  66. Paris Hilton  <br>  2012 model bir  Ferrari California Spyder

    Paris Hilton
    2012 model bir Ferrari California Spyder

  67. Sosyetik güzel parlak kırmızı renkteki, fiyatı 277 bin dolardan (524 bin TL) başlayan  otomobile birkaç aksesuvar ekleterek 300 bin dolar (566 bin TL) ödedi

    Sosyetik güzel parlak kırmızı renkteki, fiyatı 277 bin dolardan (524 bin TL) başlayan otomobile birkaç aksesuvar ekleterek 300 bin dolar (566 bin TL) ödedi

  68. Hilton&#8217;un Bentley, Lexus, Cadillac ve  Range Rovermarka otomobillerden oluşan bir koleksiyonu var.

    Hilton’un Bentley, Lexus, Cadillac ve Range Rovermarka otomobillerden oluşan bir koleksiyonu var.

  69. Acun Ilıcalı    <br>Vergi rekortmenleri sıralamasında ikinci olan Acun Ilıcalı, James Bond filmlerinde kullanılan Aston Martin marka otomobile sahip.. 1 milyon TL'lik otomobil 302 km hız yapabiliyor.

    Acun Ilıcalı
    Vergi rekortmenleri sıralamasında ikinci olan Acun Ilıcalı, James Bond filmlerinde kullanılan Aston Martin marka otomobile sahip.. 1 milyon TL'lik otomobil 302 km hız yapabiliyor.

  70. Alişan<br>         Şarkıcı Alişan120 bir Euro&#8217;luk BMW 6.45 Coupe kullanıyor.

    Alişan
    Şarkıcı Alişan120 bir Euro’luk BMW 6.45 Coupe kullanıyor.

  71. Aysun Kayacı         <br>Güzel manken Aysun Kayacı'nın önceliği konfor. Range Rover Jeep'i 140 bin dolar

    Aysun Kayacı
    Güzel manken Aysun Kayacı'nın önceliği konfor. Range Rover Jeep'i 140 bin dolar

  72. Beyazıt Öztürk  <br>  Ünlü şovmen Cem Yılmaz'a özenip Maserati Gran Turismo S alan Beyaz'ın arabasının fiyatı 215 bin Euro

    Beyazıt Öztürk
    Ünlü şovmen Cem Yılmaz'a özenip Maserati Gran Turismo S alan Beyaz'ın arabasının fiyatı 215 bin Euro

  73. Cem Yılmaz     <br>    Bugüne dek tam 88 otomobil alıp satan ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 89. otomobili ise 700 bin YTL&#8217;lik bir Bentley Continental GT

    Cem Yılmaz
    Bugüne dek tam 88 otomobil alıp satan ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 89. otomobili ise 700 bin YTL’lik bir Bentley Continental GT

  74. Davut Güloğlu     <br>    Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu bir otomobil tutkunu. Infinity FX35'i ise 120 bin dolar değerinde

    Davut Güloğlu
    Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu bir otomobil tutkunu. Infinity FX35'i ise 120 bin dolar değerinde

  75. Hidayet Türkoğlu     <br>    Nba de fırtınalar estiren milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun 179 bin dolarlık Bentley marka bir oyuncağı var.

    Hidayet Türkoğlu
    Nba de fırtınalar estiren milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun 179 bin dolarlık Bentley marka bir oyuncağı var.

  76. Tan Sağtürk       <br>  Balet ve oyuncu Tan Sağtürk, Dodge Nitro ya sahip. Bu lüks oyuncağın fiyatı ise 55 bin euro.

    Tan Sağtürk
    Balet ve oyuncu Tan Sağtürk, Dodge Nitro ya sahip. Bu lüks oyuncağın fiyatı ise 55 bin euro.

  77. Hande Yener<br>    Yeni albümüyle fırtınalar estiren Hande Yener 200 bin liralık yeni kasa BMW 530'a sahip.

    Hande Yener
    Yeni albümüyle fırtınalar estiren Hande Yener 200 bin liralık yeni kasa BMW 530'a sahip.

  78. Şahan Gökbakar<br>    Komedyen Şahan Gökbakar'ın,135 bin lira'lık bir Audi Q7'si var.

    Şahan Gökbakar
    Komedyen Şahan Gökbakar'ın,135 bin lira'lık bir Audi Q7'si var.