Dünya Siyasetçilerini Tanıyabilecek Misiniz?

Siyasetçilerin bu hallerini tanıyabilecek misiniz?

  1. Vladimir Putin, Rusya Devlet Başkanı.

    Vladimir Putin, Rusya Devlet Başkanı.

  2. Vladimir Putin, Rusya Devlet Başkanı.

    Vladimir Putin, Rusya Devlet Başkanı.

  3. ABD başkanı, Barack Obama

    ABD başkanı, Barack Obama

  4. ABD başkanı, Barack Obama

    ABD başkanı, Barack Obama

  5. Angela Merkel, Almanya'nın İlk Kadın Başbakanı    Merkel henüz 20'lerindeyken ilk eşi Ulrich ile Leipzig Üniversitesi'ndeki fizik derslerinde tanıştı. 1974 yılında tanılan çift 1977 yılında evlilik kararı aldı. O yıllardaki rejimin kurallarına göre birlikte yaşamak için evlenmek gerekiyordu...

    Angela Merkel, Almanya'nın İlk Kadın Başbakanı Merkel henüz 20'lerindeyken ilk eşi Ulrich ile Leipzig Üniversitesi'ndeki fizik derslerinde tanıştı. 1974 yılında tanılan çift 1977 yılında evlilik kararı aldı. O yıllardaki rejimin kurallarına göre birlikte yaşamak için evlenmek gerekiyordu...

  6. Almanya Başbakanı, Angela Merkel.

    Almanya Başbakanı, Angela Merkel.

  7. Almanya Başbakanı, Angela Merkel.

    Almanya Başbakanı, Angela Merkel.

  8. İngiltere Başbakanı, David Cameron.

    İngiltere Başbakanı, David Cameron.

  9. İngiltere Başbakanı, David Cameron.

    İngiltere Başbakanı, David Cameron.

  10. Suriye Devlet Başkanı, Beşar Esad

    Suriye Devlet Başkanı, Beşar Esad

  11. Suriye Devlet Başkanı, Beşar Esad

    Suriye Devlet Başkanı, Beşar Esad

  12. Fransız Cumhurbaşkanı, François Hollande

    Fransız Cumhurbaşkanı, François Hollande

  13. Fransız Cumhurbaşkanı, François Hollande

    Fransız Cumhurbaşkanı, François Hollande

  14. Kazakistan'ın Başkanı, Nursultan Nazarbayev.

    Kazakistan'ın Başkanı, Nursultan Nazarbayev.

  15. Kazakistan'ın Başkanı, Nursultan Nazarbayev.

    Kazakistan'ın Başkanı, Nursultan Nazarbayev.

  16. Belarus Cumhurbaşkanı, Alexander Lukaşenko.

    Belarus Cumhurbaşkanı, Alexander Lukaşenko.

  17. Belarus Cumhurbaşkanı, Alexander Lukaşenko.

    Belarus Cumhurbaşkanı, Alexander Lukaşenko.

  18. Kuzey Kore başkanı, Kim Jong-un (yanındaki babası).

    Kuzey Kore başkanı, Kim Jong-un (yanındaki babası).

  19. Kuzey Kore başkanı, Kim Jong-un.

    Kuzey Kore başkanı, Kim Jong-un.

  20. Yunan Başbakanı, Aleksis Çipras.

    Yunan Başbakanı, Aleksis Çipras.

  21. Yunan Başbakanı, Aleksis Çipras.

    Yunan Başbakanı, Aleksis Çipras.

  22. İsrail başbakanı, Binyamin Netanyahu.

    İsrail başbakanı, Binyamin Netanyahu.

  23. İsrail başbakanı, Binyamin Netanyahu.

    İsrail başbakanı, Binyamin Netanyahu.

  24. Rusya'nın eski başkanı, Dimitri Medvedev.

    Rusya'nın eski başkanı, Dimitri Medvedev.

  25. Rusya'nın eski başkanı, Dimitri Medvedev.

    Rusya'nın eski başkanı, Dimitri Medvedev.

  26. Avustralya Başbakanı, Malcolm Turnbull.

    Avustralya Başbakanı, Malcolm Turnbull.

  27. Avustralya Başbakanı, Malcolm Turnbull.

    Avustralya Başbakanı, Malcolm Turnbull.

  28. ABD eski başkanı, George W. Bush.

    ABD eski başkanı, George W. Bush.

  29. ABD eski başkanı, George W. Bush.

    ABD eski başkanı, George W. Bush.

  30. Ukrayna Cumhurbaşkanı, Petro Poroshenko.

    Ukrayna Cumhurbaşkanı, Petro Poroshenko.

  31. Ukrayna Cumhurbaşkanı, Petro Poroshenko.

    Ukrayna Cumhurbaşkanı, Petro Poroshenko.

  32. Kanada Başbakanı, Justin Trudeau.

    Kanada Başbakanı, Justin Trudeau.

  33. Kanada Başbakanı, Justin Trudeau.

    Kanada Başbakanı, Justin Trudeau.

  34. Rusya'nın eski başkanı, Boris Yeltsin.

    Rusya'nın eski başkanı, Boris Yeltsin.

  35. Rusya'nın eski başkanı, Boris Yeltsin.

    Rusya'nın eski başkanı, Boris Yeltsin.

  36. Brezilya Devlet Başkanı, Dilma Rousseff.

    Brezilya Devlet Başkanı, Dilma Rousseff.

  37. Brezilya Devlet Başkanı, Dilma Rousseff.

    Brezilya Devlet Başkanı, Dilma Rousseff.

  38. Eski ABD başkanı, Bill Clinton.

    Eski ABD başkanı, Bill Clinton.

  39. Eski ABD başkanı, Bill Clinton.

    Eski ABD başkanı, Bill Clinton.

  40. Kim Cong-ın, Kuzey Kore Ulusal Lideri

    Kim Cong-ın, Kuzey Kore Ulusal Lideri

  41. Bildiğimiz şey Kim ll-sung Askeri Üniversitesi'nde eğitim aldığı ve babasının yanında yetiştiği. 2011 yılında babasının vefatının ardından başa gelen Kim Cong-ın, koyu bir Chicago Bulls taraftarı.

    Bildiğimiz şey Kim ll-sung Askeri Üniversitesi'nde eğitim aldığı ve babasının yanında yetiştiği. 2011 yılında babasının vefatının ardından başa gelen Kim Cong-ın, koyu bir Chicago Bulls taraftarı.

  42. Dennis Rodman'ı çok seven devlet başkanı, basketbolcunun Kuzey Kore'ye yaptığı bir ziyaret sırasında tanıştığı söyleniyor...

    Dennis Rodman'ı çok seven devlet başkanı, basketbolcunun Kuzey Kore'ye yaptığı bir ziyaret sırasında tanıştığı söyleniyor...

  43. Hasan Ruhani, İran Devlet Başkanı    Tahran Üniversitesi'nde yargı hukuku eğitimi aldıktan sonra, Ruhani Şah karşıtı, Humeyni yandaşı gezilere katıldı.

    Hasan Ruhani, İran Devlet Başkanı Tahran Üniversitesi'nde yargı hukuku eğitimi aldıktan sonra, Ruhani Şah karşıtı, Humeyni yandaşı gezilere katıldı.

  44. Paris'te sürgünde olan Humeyni'ye katılmak için ülkeyi terk etti. 20'lerinin sonlarına doğru Ruhani birçok defa Humeyni yandaşı söylemlerş nedeniyle tutuklandı.

    Paris'te sürgünde olan Humeyni'ye katılmak için ülkeyi terk etti. 20'lerinin sonlarına doğru Ruhani birçok defa Humeyni yandaşı söylemlerş nedeniyle tutuklandı.

  45. lginç olanlarsa Ruhani'nin İskoçya'da okuması; Farsça'nın yanında iyi derecede İngilizce, Arapça ve biraz Fransızca, Almanca ve Rusça konuşabilmesi...

    lginç olanlarsa Ruhani'nin İskoçya'da okuması; Farsça'nın yanında iyi derecede İngilizce, Arapça ve biraz Fransızca, Almanca ve Rusça konuşabilmesi...

  46. Barack Obama, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı    1983 yılında Columbia Üniversitesi politika biliminden mezun olduktan sonra Şikago'ya taşınan Obama, 1988 yılında Harvard Hukuk Fakültesi'ne kaydoldu. Ama Harvard'dan önce manevi düşüncülerle ilgilendi ve seyahatler yaptı...

    Barack Obama, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı 1983 yılında Columbia Üniversitesi politika biliminden mezun olduktan sonra Şikago'ya taşınan Obama, 1988 yılında Harvard Hukuk Fakültesi'ne kaydoldu. Ama Harvard'dan önce manevi düşüncülerle ilgilendi ve seyahatler yaptı...

  47. Chicago'daki bir kiliseye üye oldu ve Kenya'daki akrabalarını ziyaret etti. New York'taki Columbia Üniversitesi'nden önce Los Angeles'taki Occidental College'da iki yılını geçiren Obama'nın kara defteri de boş değil. Obama'nın gençlik yıllarında sorunlarıyla savaşmak için alkol ve uyuşturucu kullandığı belirtiliyor...

    Chicago'daki bir kiliseye üye oldu ve Kenya'daki akrabalarını ziyaret etti. New York'taki Columbia Üniversitesi'nden önce Los Angeles'taki Occidental College'da iki yılını geçiren Obama'nın kara defteri de boş değil. Obama'nın gençlik yıllarında sorunlarıyla savaşmak için alkol ve uyuşturucu kullandığı belirtiliyor...

  48. Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğdu. 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu'ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Fark dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesi'nden de diploma aldı. üniversiteyi Marmara üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu.

    Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğdu. 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu'ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Fark dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesi'nden de diploma aldı. üniversiteyi Marmara üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu.

  49. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi.

    Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi.

  50. Lise ve üniversite yıllarında Milli Türk Talebe Birliği öğrenci kollarında aktif görev alan Recep Tayyip Erdoğan, 1976 yılında MSP Beyoğlu Gençlik Kolu Başkanlığı'na ve aynı yıl MSP İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildi. 1980 yılına kadar bu görevlerini sürdüren Erdoğan, siyasi partilerin kapatıldığı 12 Eylül döneminde, özel sektörde bir süre müşavirlik ve üst düzey yöneticilik yaptı.

    Lise ve üniversite yıllarında Milli Türk Talebe Birliği öğrenci kollarında aktif görev alan Recep Tayyip Erdoğan, 1976 yılında MSP Beyoğlu Gençlik Kolu Başkanlığı'na ve aynı yıl MSP İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildi. 1980 yılına kadar bu görevlerini sürdüren Erdoğan, siyasi partilerin kapatıldığı 12 Eylül döneminde, özel sektörde bir süre müşavirlik ve üst düzey yöneticilik yaptı.

  51. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplumsal sorunlarla ilgilenen Recep Tayyip Erdoğan'ın aktif politikaya adım attığı döneme rastlamakta.

    Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplumsal sorunlarla ilgilenen Recep Tayyip Erdoğan'ın aktif politikaya adım attığı döneme rastlamakta.

  52. Xi Jinping, Komünist Çin Partisi Genel Sekreteri    Komünist Parti'nin kurucularından Xi Zhongxun'un oğlu xi Jinping, 20'lerine kadar Liangjiahe'nin dışında bir kasabada yaşadı.

    Xi Jinping, Komünist Çin Partisi Genel Sekreteri Komünist Parti'nin kurucularından Xi Zhongxun'un oğlu xi Jinping, 20'lerine kadar Liangjiahe'nin dışında bir kasabada yaşadı.

  53. Köyün en entellektüel gençleri arasında olan politikacının mağarada yaşadığı ve köylülerden sürekli bir şeyler öğrenmeye çalıştığı söyleniyor.

    Köyün en entellektüel gençleri arasında olan politikacının mağarada yaşadığı ve köylülerden sürekli bir şeyler öğrenmeye çalıştığı söyleniyor.

  54. Pekin'de kimya mühendisliği okuyan Xi, Marxist teoriler üzerine de eğitim aldı. Xi, 22 yaşına kadar çiftçilik yaptı...

    Pekin'de kimya mühendisliği okuyan Xi, Marxist teoriler üzerine de eğitim aldı. Xi, 22 yaşına kadar çiftçilik yaptı...