Aksiyon Filmlerinin Olmazsa Olmazları

Onlar Hollywood'un yıldızları. Onlar ilerlemiş yaşlarına rağmen aksiyon filmlerinin lider karakterleri..

  1. Onlar Hollywood'un yıldızları. Onlar ilerlemiş yaşlarına rağmen aksiyon filmlerinin lider karakterleri..

    Onlar Hollywood'un yıldızları. Onlar ilerlemiş yaşlarına rağmen aksiyon filmlerinin lider karakterleri..

  2. <p><b>Bruce Wills, 58</b></p>  Sin City, Expendables, Red ve Die Hard serilerinde oynadı. Yakın gelecekteki yeni projeleri 2014 tarihli Expendables 3, Sin City: A Dame to Kill For ve 2015'te gösterime girecek Die Hardest.

    Bruce Wills, 58

    Sin City, Expendables, Red ve Die Hard serilerinde oynadı. Yakın gelecekteki yeni projeleri 2014 tarihli Expendables 3, Sin City: A Dame to Kill For ve 2015'te gösterime girecek Die Hardest.

  3. <p><b>Harrison Ford, 71</b></p>  Sadece Star Wars ve Indiana Jones serilerindeki rolleri bile onu bir efsane yapmaya yetmez mi? Doktor Jones'un beşinci macerasıyla önümüzdeki sene beyaz perdeye döneceği konuşuluyor.

    Harrison Ford, 71

    Sadece Star Wars ve Indiana Jones serilerindeki rolleri bile onu bir efsane yapmaya yetmez mi? Doktor Jones'un beşinci macerasıyla önümüzdeki sene beyaz perdeye döneceği konuşuluyor.

  4. <p><b>John Malkovich, 59</b></p>  Eksantrik tarzıyla tanınan usta oyuncu olgunluk çağında maceraya balıklama daldı ve Red serisinin her iki bölümünde de rol aldı.

    John Malkovich, 59

    Eksantrik tarzıyla tanınan usta oyuncu olgunluk çağında maceraya balıklama daldı ve Red serisinin her iki bölümünde de rol aldı.

  5. <p><b>Sylvester Stallone, 67</b></p>  Amerikan aksiyon sinemasının iki büyük simgesi Rambo ve Rocky karakterleriyle özdeşleşen Stallone, Expendables'ın takım lideri.

    Sylvester Stallone, 67

    Amerikan aksiyon sinemasının iki büyük simgesi Rambo ve Rocky karakterleriyle özdeşleşen Stallone, Expendables'ın takım lideri.

  6. <p><b>Sean Penn, 52</b></p>  Akademi ödüllü aktör, drama dalındaki başarılı oyunculuğuyla anımsansa da çekimleri devam eden The Gunman ile askiyon sinemasında şansını deneyecek.

    Sean Penn, 52

    Akademi ödüllü aktör, drama dalındaki başarılı oyunculuğuyla anımsansa da çekimleri devam eden The Gunman ile askiyon sinemasında şansını deneyecek.

  7. <p><b>Arnold Schwarzenegger, 65</b></p>  Barbar Conan, Terminatör efsane karakterlere hayat veren Arnold Schwarzenegger son dönemde rol aldığı Expendables serisinin üçüncü filminin yanı sıra Terminator 5 ve Legend of Conan devam filmlerinde de başrol oynayacak.

    Arnold Schwarzenegger, 65

    Barbar Conan, Terminatör efsane karakterlere hayat veren Arnold Schwarzenegger son dönemde rol aldığı Expendables serisinin üçüncü filminin yanı sıra Terminator 5 ve Legend of Conan devam filmlerinde de başrol oynayacak.

  8. <p><b>Denzel Washington, 58</b></p>  Training Day, Deja Vu gibi polisiyelerin yanı sıra The Book of Eli gibi post-apokaliptik maceralarla da beyaz perdede boy gösteren Denzel Washington son olarak Mark Wahlberg ile 2 Guns'ta rol aldı. Film önümüzdeki haftalarda gösterime girecek.

    Denzel Washington, 58

    Training Day, Deja Vu gibi polisiyelerin yanı sıra The Book of Eli gibi post-apokaliptik maceralarla da beyaz perdede boy gösteren Denzel Washington son olarak Mark Wahlberg ile 2 Guns'ta rol aldı. Film önümüzdeki haftalarda gösterime girecek.

  9. <p><b>Morgan Freeman, 76</b></p>  Dark Knight üçlemesinde -maceradan maceraya koşmasa da- aksiyon sinemasında başarılı varlık gösteren Morgan Freeman, Red filminde aksiyona bizzat katılmaktan geri kalmadı.

    Morgan Freeman, 76

    Dark Knight üçlemesinde -maceradan maceraya koşmasa da- aksiyon sinemasında başarılı varlık gösteren Morgan Freeman, Red filminde aksiyona bizzat katılmaktan geri kalmadı.

  10. <p><b>Jean Claude Van-Damme, 52</b></p>  Halk arasında "vurdulu-kırdılı" tabir edilen şiddet dozu yüksek aksiyon filmlerinin değişmez ismi Jean Claude Van-Damme film çalışmalarına tarzından asla taviz vermeden devam ediyor.

    Jean Claude Van-Damme, 52

    Halk arasında "vurdulu-kırdılı" tabir edilen şiddet dozu yüksek aksiyon filmlerinin değişmez ismi Jean Claude Van-Damme film çalışmalarına tarzından asla taviz vermeden devam ediyor.

  11. <p><b>Liam Neeson, 61</b></p>  Star Wars'un Jedi ustası Liam Neeson, Dark Knight üçlemesinin iki filminde Ra's Al Ghul rolüyle karşımıza çıktı. Ama usta aktörü maceranın odak noktasına yerleştiren, üçüncü bölümüyle beyaz perdeye yansıyacak olan Taken serisi oldu.

    Liam Neeson, 61

    Star Wars'un Jedi ustası Liam Neeson, Dark Knight üçlemesinin iki filminde Ra's Al Ghul rolüyle karşımıza çıktı. Ama usta aktörü maceranın odak noktasına yerleştiren, üçüncü bölümüyle beyaz perdeye yansıyacak olan Taken serisi oldu.

  12. <p><b>Robert De Niro, 69</b></p>  Hollywood'un en büyük isimlerinden De Niro, son dönemde komedi filmleriyle hatırlansa da Killer Elite, Crossfire gibi ortalama aksiyon filmlerinde de yer aldı.

    Robert De Niro, 69

    Hollywood'un en büyük isimlerinden De Niro, son dönemde komedi filmleriyle hatırlansa da Killer Elite, Crossfire gibi ortalama aksiyon filmlerinde de yer aldı.

  13. <p><b>Helen Mirren, 67</b></p>  Drama dalının başarılı oyuncusu Akademi ödüllü aktris, Red ekibinin dişi militanı Victoria rolüyle aksiyon sinemasında da iddialı olduğunu kanıtladı.

    Helen Mirren, 67

    Drama dalının başarılı oyuncusu Akademi ödüllü aktris, Red ekibinin dişi militanı Victoria rolüyle aksiyon sinemasında da iddialı olduğunu kanıtladı.

  14. <p><b>Chuck Norris, 73</b></p>  Efsane savaşçı Bruce Lee ile dövüşme şerefine erişmiş, büyük dövüş sporları üstadı, Texas Ranger dizisinin kahraman şerifi Chuck Norris son olarak The Expendables ekibinde yer aldı.

    Chuck Norris, 73

    Efsane savaşçı Bruce Lee ile dövüşme şerefine erişmiş, büyük dövüş sporları üstadı, Texas Ranger dizisinin kahraman şerifi Chuck Norris son olarak The Expendables ekibinde yer aldı.