Zenginlerin Şaşırtan Harcamaları

Zenginlerin şaşırtan harcamaları

  1. <p><b>Jeff Bezos</b></p>  Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, 10 bin yıllık bir saatin yapımı için 42 milyon dolar öded

    Jeff Bezos

    Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, 10 bin yıllık bir saatin yapımı için 42 milyon dolar öded

  2. <p><b>Peter Thiel</b></p>  Facebook'un ilk yatırımcılarından biri olan Peter Thiel, sonsuza kadar yaşamak istediğini gerçekleştirmesine yardımcı olacak bir yaşlanma karşıtı teknolojiye milyonlarca dolar harcadı.

    Peter Thiel

    Facebook'un ilk yatırımcılarından biri olan Peter Thiel, sonsuza kadar yaşamak istediğini gerçekleştirmesine yardımcı olacak bir yaşlanma karşıtı teknolojiye milyonlarca dolar harcadı.

  3. <p><b>Mark Cuban</b></p>  NBA takımlarından Dallas Mavericks'in oyuncusu Mark Cuban, takımı NBA Şampiyonu olduktan sonra bir gece kulübünde 110 bin dolar harcadı.

    Mark Cuban

    NBA takımlarından Dallas Mavericks'in oyuncusu Mark Cuban, takımı NBA Şampiyonu olduktan sonra bir gece kulübünde 110 bin dolar harcadı.

  4. <p><b>Richard Branson</b></p>  Son olarak kadın hostes kılığında karşımıza çıkan İngiliz çılgın iş adamı Richard Branson, 180 milyon dolar karşılığında kendisine ada aldı.

    Richard Branson

    Son olarak kadın hostes kılığında karşımıza çıkan İngiliz çılgın iş adamı Richard Branson, 180 milyon dolar karşılığında kendisine ada aldı.

  5. <p><b>Larry Ellison</b></p>  Oracle kurucusu Larry Ellison, kendisine konut koleksiyonu yapıyor. Son olarak Malibu'da 200 milyon dolarlık evler satın aldı.

    Larry Ellison

    Oracle kurucusu Larry Ellison, kendisine konut koleksiyonu yapıyor. Son olarak Malibu'da 200 milyon dolarlık evler satın aldı.

  6. <p><b>Larry Page</b></p>  Google CEO'su Larry Page son olarak süper bir yata 45 milyon dolar ödedi.

    Larry Page

    Google CEO'su Larry Page son olarak süper bir yata 45 milyon dolar ödedi.

  7. <p><b>Eric Schmidt</b></p>  Google'ın eski CEO'su Eric Schmidt de yat tutkunu. Son olarak bir yata 72,3 milyon dolar ödedi.

    Eric Schmidt

    Google'ın eski CEO'su Eric Schmidt de yat tutkunu. Son olarak bir yata 72,3 milyon dolar ödedi.