Acun'un 15 Şampiyonu Şimdi Ne Yapıyor?

Acun'un 15 şampiyonu şimdi ne yapıyor?

  1. Survivor 2005: Uğur Pektaş  <br> 1979 doğumlu Uğur Pektaş, Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan hemen sonra başladığı oyunculuk kariyerine devam ediyor. Yaşadığı kaset skandalıyla zor bir dönemi atlatan Gamze Özçelik'le 2008 yılında hayatını birleştiren Pektaş, 2005-2006 döneminde bir kaç dizi denemesinden sonra uzun soluklu yer aldığı Arka Sokaklar'da oynamaya başladı. 2011'de Gamze Özçelik'ten boşanan Uğur Pektaş, Acun'un yarışmalarından çıkan ilk önemli isim oldu.

    Survivor 2005: Uğur Pektaş
    1979 doğumlu Uğur Pektaş, Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan hemen sonra başladığı oyunculuk kariyerine devam ediyor. Yaşadığı kaset skandalıyla zor bir dönemi atlatan Gamze Özçelik'le 2008 yılında hayatını birleştiren Pektaş, 2005-2006 döneminde bir kaç dizi denemesinden sonra uzun soluklu yer aldığı Arka Sokaklar'da oynamaya başladı. 2011'de Gamze Özçelik'ten boşanan Uğur Pektaş, Acun'un yarışmalarından çıkan ilk önemli isim oldu.

  2. Survivor 2006: Derya Durmuşlar<br> Türk ve Yunan yarışmacılar arasında düzenlenen Survivor: Türkiye-Yunanistan yarışmasını kazanan Derya Durmuşlar, zaferinin ardından 2011 yılında hayatını kaybetti. 2011 yılında Gelibolu yolu üstünde üç tekerlekli, plakasız motosikletiyle yoldan çıkarak trafik levhasına çarpan 50 yaşındaki Durmuşlar, Acun'un şampiyonları arasında hayatını kaybeden tek isim.

    Survivor 2006: Derya Durmuşlar
    Türk ve Yunan yarışmacılar arasında düzenlenen Survivor: Türkiye-Yunanistan yarışmasını kazanan Derya Durmuşlar, zaferinin ardından 2011 yılında hayatını kaybetti. 2011 yılında Gelibolu yolu üstünde üç tekerlekli, plakasız motosikletiyle yoldan çıkarak trafik levhasına çarpan 50 yaşındaki Durmuşlar, Acun'un şampiyonları arasında hayatını kaybeden tek isim.

  3. Survivor 2007: Taner Özdeş <br>   Survivor: Aslanlar Kanaryalar sezonunun şampiyonu olan Taner, yarışmayı kazandıktan sonra ortalardan kayboldu göz önünde bir hayatı yok.

    Survivor 2007: Taner Özdeş
    Survivor: Aslanlar Kanaryalar sezonunun şampiyonu olan Taner, yarışmayı kazandıktan sonra ortalardan kayboldu göz önünde bir hayatı yok.

  4. Survivor 2011: Derya Büyükuncu<br>   Toplamda 6 kez Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil eden Derya Büyükuncu, en çok konuşulan Survivor yarışmalarından birinin galibi olarak farklı şekilde de Türkiye'nin gündeminde yer aldı. Nihat Doğan, Pascal Nouma ve Asena gibi isimlerle adada zorlu bir yarışa giren Büyükuncu, yarışma sonrasında da kazandığı ödülü bağış olarak yapıp yapmadığı konusunda büyük tartışmalar içerisinde kendisini buldu. Yarışmadan sonra yurtdışına giden Büyükuncu'nun hala yarışma ödülünü bağış yapıp yapmadığı konuşuluyor.

    Survivor 2011: Derya Büyükuncu
    Toplamda 6 kez Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil eden Derya Büyükuncu, en çok konuşulan Survivor yarışmalarından birinin galibi olarak farklı şekilde de Türkiye'nin gündeminde yer aldı. Nihat Doğan, Pascal Nouma ve Asena gibi isimlerle adada zorlu bir yarışa giren Büyükuncu, yarışma sonrasında da kazandığı ödülü bağış olarak yapıp yapmadığı konusunda büyük tartışmalar içerisinde kendisini buldu. Yarışmadan sonra yurtdışına giden Büyükuncu'nun hala yarışma ödülünü bağış yapıp yapmadığı konuşuluyor.

  5. Survivor 2012: Nihat Altınkaya <br> Özellikle Yaprak Dökümü dizisiyle büyük bir şöhretin kapısını aralayan Nihat Altınkaya, 2012 yılında katıldığı Survivor yarışmasını kazandıktan sonra önce Tozlu Yollar sonra da Karadayı dizileriyle oyunculuk kariyerini sürdürmeye devam etti. Evli ve iki kız babası olan Altınkaya şu sıralarda yeni projeleri değerlendiriyor.

    Survivor 2012: Nihat Altınkaya
    Özellikle Yaprak Dökümü dizisiyle büyük bir şöhretin kapısını aralayan Nihat Altınkaya, 2012 yılında katıldığı Survivor yarışmasını kazandıktan sonra önce Tozlu Yollar sonra da Karadayı dizileriyle oyunculuk kariyerini sürdürmeye devam etti. Evli ve iki kız babası olan Altınkaya şu sıralarda yeni projeleri değerlendiriyor.

  6. Survivor 2013: Hilmi Cem İntepe <br> Latin danslar üzerine başarılı bir geçmişi olan Hilmi Cem, ortağı olduğu dans okulunda eğitmenlik yapan sade bir vatandaştı. Ta ki Survivor'a katılana kadar... Survivoru zaferle tamamlayan Hilmi, yarışmadan sonra önce Muhteşem Yüzyıl'da kısa bir süre yer aldı sonra da Çalıkuşu dizisine transfer oldu. Hilmi Cem, kariyerine oyuncu olarak devam ediyor.

    Survivor 2013: Hilmi Cem İntepe
    Latin danslar üzerine başarılı bir geçmişi olan Hilmi Cem, ortağı olduğu dans okulunda eğitmenlik yapan sade bir vatandaştı. Ta ki Survivor'a katılana kadar... Survivoru zaferle tamamlayan Hilmi, yarışmadan sonra önce Muhteşem Yüzyıl'da kısa bir süre yer aldı sonra da Çalıkuşu dizisine transfer oldu. Hilmi Cem, kariyerine oyuncu olarak devam ediyor.

  7. Survivor 2014: Turabi Çamkıran<br> Lise yıllarından beri Break dans yapan Turabi Mersin'li bir vatandaş. Tayland'a gidip Muay Thai dövüş sporu eğitimi aldıktan sonra bir süre kafes dövüşçüsü olarak hayatını sürdüren Turabi aslında yarışmalara yabancı bir isim değil. Önce "Benimle Dans Eder misin?" ardından "Yeteneksizsiniz Türkiye"ye katılarak performans sergileyen Turabi, 2014 yılında düzenlenen son Survivor yarışmasını kazandıktan sonra Sabit Kanca 2 filminde rol aldı.

    Survivor 2014: Turabi Çamkıran
    Lise yıllarından beri Break dans yapan Turabi Mersin'li bir vatandaş. Tayland'a gidip Muay Thai dövüş sporu eğitimi aldıktan sonra bir süre kafes dövüşçüsü olarak hayatını sürdüren Turabi aslında yarışmalara yabancı bir isim değil. Önce "Benimle Dans Eder misin?" ardından "Yeteneksizsiniz Türkiye"ye katılarak performans sergileyen Turabi, 2014 yılında düzenlenen son Survivor yarışmasını kazandıktan sonra Sabit Kanca 2 filminde rol aldı.

  8. O Ses Türkiye 1. Sezon : Oğuz Berkay Fidan<br> O Ses Türkiye yarışmalarının ilk kazananı olan 1995 doğumlu Oğuz, Murat Boz'un takımında yer almış ve zaferi sonrasında da yine Murat Boz'un himayesinde sanat hayatına devam etmiş genç bir müzisyen. 2013'te ilk single çalışması olan "Olmuyor" profesyonel müzik hayatına adım atan Oğuz, 2014 yılında iki single çalışmasıyla da gündeme geldi. Özellikle "Beni Ellerden Sayma" çok beğenilen bir şarkı oldu.

    O Ses Türkiye 1. Sezon : Oğuz Berkay Fidan
    O Ses Türkiye yarışmalarının ilk kazananı olan 1995 doğumlu Oğuz, Murat Boz'un takımında yer almış ve zaferi sonrasında da yine Murat Boz'un himayesinde sanat hayatına devam etmiş genç bir müzisyen. 2013'te ilk single çalışması olan "Olmuyor" profesyonel müzik hayatına adım atan Oğuz, 2014 yılında iki single çalışmasıyla da gündeme geldi. Özellikle "Beni Ellerden Sayma" çok beğenilen bir şarkı oldu.

  9. O Ses Türkiye 2. Sezon : Mustafa Bozkurt<br> Özellikle Ahmet Kaya'yı andırmasıyla çok konuşulan Mustafa Bozkurt, kısa sürede kendisine özel bir hayran kitlesi toplamıştı. 2003 yılında "Yalnızım" adlı çalışmasıyla profesyonel müzik hayatına profesyonel adımını atan Mustafa, 2014'te Yol adlı albümüyle de sanat hayatını sürdürüyor.

    O Ses Türkiye 2. Sezon : Mustafa Bozkurt
    Özellikle Ahmet Kaya'yı andırmasıyla çok konuşulan Mustafa Bozkurt, kısa sürede kendisine özel bir hayran kitlesi toplamıştı. 2003 yılında "Yalnızım" adlı çalışmasıyla profesyonel müzik hayatına profesyonel adımını atan Mustafa, 2014'te Yol adlı albümüyle de sanat hayatını sürdürüyor.

  10. O Ses Türkiye 3. Sezon : Hasan Doğru <br> Oyunculuk denemelerinin ardından operaya merak salan ve Bülent Ecevit Üniversitesi'nin Opera bölümünden mezun olan Hasan, yarışmadaki "Caruso" performansıyla çok konuşulmuştu. 2014 O Ses Türkiye şampiyonu olan 1987 doğumlu yetenek, şu sıralarda çıkaracağı albümünün stüdyo çalışmalarını sürdürüyor.

    O Ses Türkiye 3. Sezon : Hasan Doğru
    Oyunculuk denemelerinin ardından operaya merak salan ve Bülent Ecevit Üniversitesi'nin Opera bölümünden mezun olan Hasan, yarışmadaki "Caruso" performansıyla çok konuşulmuştu. 2014 O Ses Türkiye şampiyonu olan 1987 doğumlu yetenek, şu sıralarda çıkaracağı albümünün stüdyo çalışmalarını sürdürüyor.

  11. Yetenek Sizsiniz Türkiye 1. Sezon: Bilal & Uğur<br> Yetenek Sizsiniz yarışmalarının ilk şampiyonları olan Bilal ve Uğur, yarışmada sergiledikleri dans performanslarını, yarışma sonrasında profesyonel bir kariyere dönüştürmektense eğitimlerine yöneldiler. Gözlerden uzak bir hayat yaşıyorlar.

    Yetenek Sizsiniz Türkiye 1. Sezon: Bilal & Uğur
    Yetenek Sizsiniz yarışmalarının ilk şampiyonları olan Bilal ve Uğur, yarışmada sergiledikleri dans performanslarını, yarışma sonrasında profesyonel bir kariyere dönüştürmektense eğitimlerine yöneldiler. Gözlerden uzak bir hayat yaşıyorlar.

  12. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Sezon: Sefa Doğanay<br> Yaptığı taklitlerle sesi ve oyunculuğunu birleştiren bir performansla yarışmayı galip bitiren Sefa, yetenekleriyle Çocuklar Duymasın dizisinde kendisine yer buldu. 37 bölüm rol aldığı televizyon fenomeni yapımın ardından şu sıralarda özel gösterilerde sahne alıyor.

    Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Sezon: Sefa Doğanay
    Yaptığı taklitlerle sesi ve oyunculuğunu birleştiren bir performansla yarışmayı galip bitiren Sefa, yetenekleriyle Çocuklar Duymasın dizisinde kendisine yer buldu. 37 bölüm rol aldığı televizyon fenomeni yapımın ardından şu sıralarda özel gösterilerde sahne alıyor.

  13. Yetenek Sizsiniz Türkiye 3. Sezon: Ali Yeşilırmak ve Max <br> Profesyonel olarak yarışmadan önce yaptığı köpek eğitmenliğine kaldığı yerden devam eden Ali Yeşilırmak'ın hayatında büyük bir değişiklik olmadı. Max de bir film ve bir de dizide rol almak dışında büyük bir değişiklik yaşamadı.

    Yetenek Sizsiniz Türkiye 3. Sezon: Ali Yeşilırmak ve Max
    Profesyonel olarak yarışmadan önce yaptığı köpek eğitmenliğine kaldığı yerden devam eden Ali Yeşilırmak'ın hayatında büyük bir değişiklik olmadı. Max de bir film ve bir de dizide rol almak dışında büyük bir değişiklik yaşamadı.

  14. Yetenek Sizsiniz Türkiye 4. Sezon: Atalay Demirci<br>Yarışmadan sonra stand-up turnelerine hız veren Atalay, şu sıralarda Acun Ilıcalı'nın satın aldığı TV8'de kendisine özel bir programla izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

    Yetenek Sizsiniz Türkiye 4. Sezon: Atalay Demirci
    Yarışmadan sonra stand-up turnelerine hız veren Atalay, şu sıralarda Acun Ilıcalı'nın satın aldığı TV8'de kendisine özel bir programla izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

  15. Yetenek Sizsiniz Türkiye 5. Sezon: Burak ve Kıvanç<br> Daha önce defalarca yarışmalarda boy gösteren ve sihirbazlık gösterileriyle yeteneklerini sergileyen ikili, Yeteneksizsiniz Türkiye'yi kazandıktan sonra şu sıralarda özel gösterilerine devam ediyorlar.

    Yetenek Sizsiniz Türkiye 5. Sezon: Burak ve Kıvanç
    Daha önce defalarca yarışmalarda boy gösteren ve sihirbazlık gösterileriyle yeteneklerini sergileyen ikili, Yeteneksizsiniz Türkiye'yi kazandıktan sonra şu sıralarda özel gösterilerine devam ediyorlar.

  16. Bonus: İrem Derici<br> İrem Derici, O Ses Türkiye yarışmasının finalistlerinden biriydi, yarışmayı kazanamadı ancak bugün Türk Popunun en çok konuşulan isimleri arasında.

    Bonus: İrem Derici
    İrem Derici, O Ses Türkiye yarışmasının finalistlerinden biriydi, yarışmayı kazanamadı ancak bugün Türk Popunun en çok konuşulan isimleri arasında.

  17. Bonus: Taner Tolga Tarlacı<br> "Daçmin Goş" sözünü popüler kültüre kazandıran çılgın yarışmacı Taner, aslında bir Yeteneksizsiniz Türkiye yarışmacısıydı. Acun Ilıcalı'dan aldığı sözle Survivor'da da kendisine yer bulan Taner, ele avuca sığmaz hareketleri ve çoğu zaman da sansasyon yaratan hareketleriyle hep çok konuşulan bir isim oldu. En son Kıbrıs'ta temizlikçi bir kadına sataştığı görüntülerle gündeme gelen Taner'in yaramazlıkları devam ediyor.

    Bonus: Taner Tolga Tarlacı
    "Daçmin Goş" sözünü popüler kültüre kazandıran çılgın yarışmacı Taner, aslında bir Yeteneksizsiniz Türkiye yarışmacısıydı. Acun Ilıcalı'dan aldığı sözle Survivor'da da kendisine yer bulan Taner, ele avuca sığmaz hareketleri ve çoğu zaman da sansasyon yaratan hareketleriyle hep çok konuşulan bir isim oldu. En son Kıbrıs'ta temizlikçi bir kadına sataştığı görüntülerle gündeme gelen Taner'in yaramazlıkları devam ediyor.

  18. Bonus: Aref<br> İran asıllı Aref, 2011 yılında katıldığı Yeteneksizsiniz Türkiye'yi kazanamadı ama büyük bir şöhret sahibi oldu. Türk vatandaşlığı da alan Aref, şu sıralarda gözden uzak olmayı ve kendi şovlarını yapmayı tercih ediyor.

    Bonus: Aref
    İran asıllı Aref, 2011 yılında katıldığı Yeteneksizsiniz Türkiye'yi kazanamadı ama büyük bir şöhret sahibi oldu. Türk vatandaşlığı da alan Aref, şu sıralarda gözden uzak olmayı ve kendi şovlarını yapmayı tercih ediyor.

  19. Bonus: Merve Oflaz <br> Var mısın Yok musun? Yarışmasından sonra, bu yarışmanın yarışmacıları arasında düzenlenen Survivor'a da katılan Merve, kazandığı başarının ardından oyunculuğa adım attı. Önce Muhteşem Yüzyıl'da kamera karşısına geçen Merve, sonrasında Kalbim 4 Mevsim ile ilk deneyimlerini yaşadı. Merve Oflaz şimdilerde Not Defteri projesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Bonus: Merve Oflaz
    Var mısın Yok musun? Yarışmasından sonra, bu yarışmanın yarışmacıları arasında düzenlenen Survivor'a da katılan Merve, kazandığı başarının ardından oyunculuğa adım attı. Önce Muhteşem Yüzyıl'da kamera karşısına geçen Merve, sonrasında Kalbim 4 Mevsim ile ilk deneyimlerini yaşadı. Merve Oflaz şimdilerde Not Defteri projesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.