En Çılgın 'Selfie'ler

İşte çılgın 'Selfie'ler

  1. Türkiye’yi birçok ülkede temsil eden Türk Yıldızları Akrobasi Timi 2016 sezonu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türk Yıldızları ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden de tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Türk Yıldızları son olarak 7 uçak ile yerden binlerce metre yükseklikte bir uçağın ters uçuş yapmasıyla çektikleri öz çekimi paylaştılar. Türk Yıldızlarının gösterilerini ilgi ile bekleyen binlerce hayranları ise paylaşıma beğeni yağdırdı.

    Türkiye’yi birçok ülkede temsil eden Türk Yıldızları Akrobasi Timi 2016 sezonu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türk Yıldızları ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden de tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Türk Yıldızları son olarak 7 uçak ile yerden binlerce metre yükseklikte bir uçağın ters uçuş yapmasıyla çektikleri öz çekimi paylaştılar. Türk Yıldızlarının gösterilerini ilgi ile bekleyen binlerce hayranları ise paylaşıma beğeni yağdırdı.

  2. Günümüzde fotoğraf çılgınlığı oldukça yaygınlaştı. Özellikle akıllı telefonların kameralarının gelişmesi ile insanlar her anını fotoğraflayıp sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşları ile paylaşmaya başladı.

    Günümüzde fotoğraf çılgınlığı oldukça yaygınlaştı. Özellikle akıllı telefonların kameralarının gelişmesi ile insanlar her anını fotoğraflayıp sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşları ile paylaşmaya başladı.

  3. Ancak bazı fotoğraflar oldukça tehlikeli ve yasadışı yerlerde çekilmiş. Tıpkı beslenen kutup ayılarının önünde çekilmiş bu fotoğraf gibi...

    Ancak bazı fotoğraflar oldukça tehlikeli ve yasadışı yerlerde çekilmiş. Tıpkı beslenen kutup ayılarının önünde çekilmiş bu fotoğraf gibi...

  4. Bu görüntüyü görenler genç kızın hala hayatta olduğu için çok şanslı yorumlarını yaptı.

    Bu görüntüyü görenler genç kızın hala hayatta olduğu için çok şanslı yorumlarını yaptı.

  5. Selfie çılgınlığı her geçen gün dozunu biraz daha artırarak küçük büyük herkesi etkisi altına alıyor. Her yerde şelfie çekme merakı olan bu insanlar bazen ilginç görüntülere de sahne oluyorlar. Tıpkı kuzeniyle arabada çektikleri bu selfie sonrası kaza geçiren ve yüzü gözü kan içinde kalsa da selfie çekmekten vazgeçmeyen bu genç kız gibi.

    Selfie çılgınlığı her geçen gün dozunu biraz daha artırarak küçük büyük herkesi etkisi altına alıyor. Her yerde şelfie çekme merakı olan bu insanlar bazen ilginç görüntülere de sahne oluyorlar. Tıpkı kuzeniyle arabada çektikleri bu selfie sonrası kaza geçiren ve yüzü gözü kan içinde kalsa da selfie çekmekten vazgeçmeyen bu genç kız gibi.

  6. Tatilini geçirdiği Bali'de bir hayvanat bahçesini ziyaret eden bu turist başına gelecekleri tahmin edemezdi...

    Tatilini geçirdiği Bali'de bir hayvanat bahçesini ziyaret eden bu turist başına gelecekleri tahmin edemezdi...

  7. Reddit'te paylaşılan fotoğraflarda maymunun başka planları olduğu görülüyor...

    Reddit'te paylaşılan fotoğraflarda maymunun başka planları olduğu görülüyor...

  8. Tam fotoğraf çekileceği anda harekete geçen maymun turistin saçını çekiyor. Ne olduğu anlayamayan kadın çığlık atarak kaçmaya çalışıyor.

    Tam fotoğraf çekileceği anda harekete geçen maymun turistin saçını çekiyor. Ne olduğu anlayamayan kadın çığlık atarak kaçmaya çalışıyor.

  9. İspanya'da geleneksel olarak yapılan Pamplona Festivali yine heyecanlı anlara sahne oldu. Her yıl düzenlenen boğa koşusunda bir turistin boğalar kendisini kovalarken çekmeye çalıştığı selfie çabası objektiflere işte böyle yansıdı...

    İspanya'da geleneksel olarak yapılan Pamplona Festivali yine heyecanlı anlara sahne oldu. Her yıl düzenlenen boğa koşusunda bir turistin boğalar kendisini kovalarken çekmeye çalıştığı selfie çabası objektiflere işte böyle yansıdı...

  10. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'daki gezisi sırasında 14 yaşındaki bir çocuk, güvenlik önlemlerine aldırmadan Kraliçe ile selfie çekmeyi başardı.

    İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'daki gezisi sırasında 14 yaşındaki bir çocuk, güvenlik önlemlerine aldırmadan Kraliçe ile selfie çekmeyi başardı.

  11. Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast’daki tarihi St. George pazarına eşi Edinburgh Dükü Prens Philip ile yaptığı ziyaret sırasında lise öğrencisi Jack Surgenor, sıkı güvenlik önlemleri ve kalabalığa aldırmadan Kraliçe'nin şaşkın bakışları altında selfie çekti. Kameralara da yansıyan görüntülerde İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth kalabalığın sevgi gösterileri arasında yürürken Jack, cep telefonunu ayarlıyor ve Kraliçe ile birlikte fotoğrafını çekiyor.

    Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast’daki tarihi St. George pazarına eşi Edinburgh Dükü Prens Philip ile yaptığı ziyaret sırasında lise öğrencisi Jack Surgenor, sıkı güvenlik önlemleri ve kalabalığa aldırmadan Kraliçe'nin şaşkın bakışları altında selfie çekti. Kameralara da yansıyan görüntülerde İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth kalabalığın sevgi gösterileri arasında yürürken Jack, cep telefonunu ayarlıyor ve Kraliçe ile birlikte fotoğrafını çekiyor.

  12. Fotoğrafçı Lee Thompson Brezilya'nın simgesi olan Rio de Janeiro'daki 710 metre yükseklikteki Hz İsa heykelinin tepesinde selfie çekti...

    Fotoğrafçı Lee Thompson Brezilya'nın simgesi olan Rio de Janeiro'daki 710 metre yükseklikteki Hz İsa heykelinin tepesinde selfie çekti...

  13. Thompson, yaklaşık 1,5 saatte 38 metre yüksekliğindeki heykelin tepesine çıktı...

    Thompson, yaklaşık 1,5 saatte 38 metre yüksekliğindeki heykelin tepesine çıktı...

  14. Selfie çektiren iki genç kızın başına öyle bir şey geldi ki..

    Selfie çektiren iki genç kızın başına öyle bir şey geldi ki..

  15. İngiltere'de yatakta selfie çektiren iki genç kız telefonun ekranına bakarken küçük bir ayrıntı gözlerine takıldı.

    İngiltere'de yatakta selfie çektiren iki genç kız telefonun ekranına bakarken küçük bir ayrıntı gözlerine takıldı.

  16. Yatak bulunan bir örümcek..

    Yatak bulunan bir örümcek..

  17. Kızlar çektikleri bu komik görüntüleri Facebook'ta yayınlayınca bir anda popüler oldu..

    Kızlar çektikleri bu komik görüntüleri Facebook'ta yayınlayınca bir anda popüler oldu..

  18. Görüntüler internette en çok paylaşılan kareler arasında yer aldı.

    Görüntüler internette en çok paylaşılan kareler arasında yer aldı.

  19. Bir savaş uçağı pilotu kendi fotoğrafını çekmek isterse ne olur? Üstelik bunu tam da havada füze atışı yaptığı sırada...

    Bir savaş uçağı pilotu kendi fotoğrafını çekmek isterse ne olur? Üstelik bunu tam da havada füze atışı yaptığı sırada...

  20. 2012 yılının ekim ayına ait olduğu söylenen görüntülerde  Danimarka Kraliyet Hava Kuvvetleri pilotu tatbikat sırasında ateşlediği bir füzeyi kendisiyle aynı karede olduğu sırada fotoğraflayarak tüm zamanların en çılgın selfie'sine imza attı.

    2012 yılının ekim ayına ait olduğu söylenen görüntülerde Danimarka Kraliyet Hava Kuvvetleri pilotu tatbikat sırasında ateşlediği bir füzeyi kendisiyle aynı karede olduğu sırada fotoğraflayarak tüm zamanların en çılgın selfie'sine imza attı.

  21. 11 Aralık 2013'te meydana gelen bir uçak kazası. Bunun nedeni ise kazazedelerden Ferdinand Puentes'in kaza anını ve uçağın suya batmasını içeriden görüntülemesi ve çektiği video ile "selfie"yi yayınlaması. Ferdinand ön planda suyun üstünde kalmaya çalırken, arka planda suyu gömülmekte olan uçağı da kaçırmıyor ve basıyor cep telefonunun düğmesine.

    11 Aralık 2013'te meydana gelen bir uçak kazası. Bunun nedeni ise kazazedelerden Ferdinand Puentes'in kaza anını ve uçağın suya batmasını içeriden görüntülemesi ve çektiği video ile "selfie"yi yayınlaması. Ferdinand ön planda suyun üstünde kalmaya çalırken, arka planda suyu gömülmekte olan uçağı da kaçırmıyor ve basıyor cep telefonunun düğmesine.

  22. İşte en çılgın diğer 'Selfie'ler

    İşte en çılgın diğer 'Selfie'ler

  23. Son olarak kendi fotoğrafını çeken bu genç internette fenomen haline geldi. Ancak onu şöhrete kavuşturan fotoğrafı değil fotoğrafın çekildiği yer..

    Son olarak kendi fotoğrafını çeken bu genç internette fenomen haline geldi. Ancak onu şöhrete kavuşturan fotoğrafı değil fotoğrafın çekildiği yer..

  24. Kızgın boğaların önünde ölümüne kaçan gencin o hali, etraftaki fotoğrafçıların da gözünden kaçmadı.

    Kızgın boğaların önünde ölümüne kaçan gencin o hali, etraftaki fotoğrafçıların da gözünden kaçmadı.

  25. internetin en garip ve komik selfie fotoğrafları

    internetin en garip ve komik selfie fotoğrafları