Dünyada Cehennemi Yaşatacak 7 Yer

İşte Dünyada size cehennemi yaşatacak yerleri sizler için derledik...

  1. Karaçay Gölü-Rusya  <br>  Dünya'nın en kirli yeri Karaçay gölü;Rusya'da bulunan nüklüer bir çöplüktür.kısa süre bile burada bulunmak,ölümcül düzeyde radyoaktif zehire kalmak için yeterlidir.

    Karaçay Gölü-Rusya
    Dünya'nın en kirli yeri Karaçay gölü;Rusya'da bulunan nüklüer bir çöplüktür.kısa süre bile burada bulunmak,ölümcül düzeyde radyoaktif zehire kalmak için yeterlidir.

  2. San Pedro Sula-Honduras<br>    Suç oranının anormal derecede yüksek olduğu ,Dünya'nın en tehlikeli şehridir.Burada günde ortalama 5 cinayet işleniyor.

    San Pedro Sula-Honduras
    Suç oranının anormal derecede yüksek olduğu ,Dünya'nın en tehlikeli şehridir.Burada günde ortalama 5 cinayet işleniyor.

  3. Nyos Gölü-Kamerun<br>    Bir volkanın sönmesi ve kraterinin yağışlarla dolması sonucunda oluşan zehirli bir göldür.Ara ara bu gölde oluşan patlamaların birinde,ortaya çıkan zehirli gaz nedeniyle 1700 kişi hayatını kaybetmiştir.

    Nyos Gölü-Kamerun
    Bir volkanın sönmesi ve kraterinin yağışlarla dolması sonucunda oluşan zehirli bir göldür.Ara ara bu gölde oluşan patlamaların birinde,ortaya çıkan zehirli gaz nedeniyle 1700 kişi hayatını kaybetmiştir.

  4. Danakil Çöküntüsü-Etiyopya  <br>  Danakil çöküntüsünde asla yağmur yağmaz.Burada 50 dereceden fazla sıcaklık görülür.Bu yüzden Dünya'da yaşanamayacak yerler arasındadır.

    Danakil Çöküntüsü-Etiyopya
    Danakil çöküntüsünde asla yağmur yağmaz.Burada 50 dereceden fazla sıcaklık görülür.Bu yüzden Dünya'da yaşanamayacak yerler arasındadır.

  5. Yellowstone Kalderası-ABD  <br>  Patladığında büyük felaketlere yol açacağı düşünülen bir süper yanardağdır.Patladığında Dünya'nın çevresini saracak düzeyde milyonlarca ton döküntü ve zehirli gaz salacağı düşünülmektedir.

    Yellowstone Kalderası-ABD
    Patladığında büyük felaketlere yol açacağı düşünülen bir süper yanardağdır.Patladığında Dünya'nın çevresini saracak düzeyde milyonlarca ton döküntü ve zehirli gaz salacağı düşünülmektedir.

  6. Yılan Adası-Brezilya<br>    Yılan adasına gitmek yasaktır.Çünkü Dünya'nın en zehirli yılanları burada yaşıyor.Burada metre kareye 5 yılan düşüyor.

    Yılan Adası-Brezilya
    Yılan adasına gitmek yasaktır.Çünkü Dünya'nın en zehirli yılanları burada yaşıyor.Burada metre kareye 5 yılan düşüyor.

  7. Antartika<br>    Saatte 300 km lik dayanılmaz rüzgarlar ve -90 derecelik soğuk nedeniyle insanların yaşaya bilmesi imkansız yerlerdendir.

    Antartika
    Saatte 300 km lik dayanılmaz rüzgarlar ve -90 derecelik soğuk nedeniyle insanların yaşaya bilmesi imkansız yerlerdendir.